Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

V anketě Dobrovolní hasiči roku 2017 byl z Olomouckého kraje nominován Sbor dobrovolných hasičů Dub nad Moravou

SDH Dub DráčciJako jediný z Olomouckého kraje byl Sbor dobrovolných hasičů Dub nad Moravou z okresu Olomouc odbornou porotou v anketě Dobrovolní hasiči roku 2017 vybrán spolu s dalšími 25 ze 74 nominovaných z celé ČR, a to především na základě dlouhodobé práce s dětmi a mládeží. Díky Vaší případné podpoře formou SMS mohou dubští hasiči získat dobré umístění v soutěži a významné ceny. Ocenění by však bylo především velkou poctou a odměnou za dobře odvedenou práci.

Pokud se rozhodnete sbor podpořit, zašlete SMS na 9007706 ve tvaruHASICI SSM2, cena 6,- vč. DPH nebo pomocí odkazu přes počítač (v případě hlasování přes PC musíte dát hlasy i ostatním SDH z jiných oblastí). Hlasovat můžete hned až do 31. 10. 2017, více info o soutěži a hlasování naleznete ZDE. Slavnostní vyhlášení za účasti zástupců dubského sboru můžete sledovat v přímém přenosu na ČT1 v sobotu 25. 11. 2017. Více info o činnosti SDH Dub nad Moravou, především s mládeží a nejmenšími Dráčky naleznete ZDE.