Svátek má Josef
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

1. listopadu se v Olomouci koná Kulatý stůl k implementaci Strategického rámce ČR 2030

CR-2030-FBÚřad vlády České republiky ve spolupráci s Krajskými úřady pořádá Kulatý stůl k implementaci Strategického rámce Česká republika 2030, který se bude konat 1. listopadu 2017 od 14 do 17 hodin v budově Krajského úřadu Olomouckého kraje, Kongresový sál, 2. NP,  Jeremenkova 40a, Olomouc. Strategický rámec ČR 2030 je dokument, který udává směr rozvoje naší země na příští desetiletí. Dokument vytváří základní rámec pro ostatní strategické dokumenty na národní, krajské i místní úrovni. V rámci setkání tým odboru pro udržitelný rozvoj představí tento dokument a následně povede diskuzi nad jednotlivými strategickými cíli a prioritními oblastmi a vysvětlí konkrétní opatření a doporučení pro naplnění strategie. 

Na setkání jsou zváni zástupci místní státní správy a samosprávy, nevládních organizací, univerzit, soukromého sektoru a aktivní občané. Ti budou mít možnost diskutovat s tvůrci dokumentu a společně se zamýšlet nad obsahem opatření, která by měla přispět k naplnění vytyčených strategických cílů. 

Více informací a registrační formulář naleznete zde, případně na stránkách www.cr2030.cz.