Svátek má Josef
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Rodinné centrum Olivy zve na přednášku a workshop Nenásilná komunikace

nenásilná komunikaceUmíte vyjádřit empatii? Jak vnímáte sdělení Vašich nejbližších? Daří se Vám v klidu komunikovat v konfliktních situacích? Na tyto a další otázky Vám odpoví přednáška a workshop Nenásilná komunikace s certifikovanou lektorkou Mgr. Ivanou Horákovou. Cílem nenásilné komunikace je podpora autentického setkání a zohlednění potřeb všech zúčastněných stran. Přednáška se koná v pátek 20. října, workshop 21. října v Rodinném centru Olivy. Podrobnosti naleznete ZDE.

Rodinné centrum Olivy pořádá vzdělávací, pravidelné i jednorázové akce pro rodiče a děti i širokou veřejnost. Pomocí vzdělávací činnosti přispívá ke vzdělanosti široké veřejnosti zejména v oblasti výchovy dětí, partnerských vztahů, specifických dovednostech souvisejících se zdravým životním stylem a uplatněním na trhu práce. Pořádá společné akce s aktivní účastí rodin s dětmi, podporuje rovné příležitosti, zdůrazňuje hodnoty rodiny, mezigeneračních vztahů, mateřství a otcovství. Podporuje mateřská a rodinná centra a jejich organizace.