Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Připojte se k vytváření koncepce podpory dobrovolnictví ve městě Olomouci

dobrovolnici-mensiMaltézská pomoc, o. p. s. - centrum Olomouc zve zástupce organizací věnujících se aktivitám na poli jakékoli dobrovolnické práce (sociální služby, kultura, zdravotnictví, spolková činnost, děti, mládež, volnočasové aktivity, životní prostředí…) k diskusi směřující k vytvoření koncepce dobrovolnictví v Olomouci. Cílem setkání je získat přehled o organizacích, které spolupracují s dobrovolníky a mají zájem přispět k tvorbě politiky dobrovolnictví města Olomouce, a dále zjistit priority v oblasti podpory managementu/řízení dobrovolnictví v jednotlivých oblastech.

Setkání proběhne v úterý 28. listopadu 2017 v 16 hod. v sále klubu pro seniory na ulici Peškova 1 v Olomouci. Za každou organizaci se mohou zúčastnit pouze 2 zástupci. Prosíme o potvrzení účasti s uvedením názvu organizace, oblasti dobrovolnictví a jmen zástupců na e-mail:  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , a to nejpozději do středy 22. 11. 2017. Akce se koná pod záštitou odboru sociálních služeb Magistrátu
města Olomouce.