Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Připojte se k Tulipánovému měsíci Amelie a vytvořte dílka na výzdobu nemocnic

Amelie výzdoba nemocnicAmelie z.s. zve v rámci přípravy Tulipánového měsíce všechny k vytvoření dílka, které by zkrášlilo v měsíci březnu onkologická pracoviště. Tvořit může každý sám a nebo se mohou přidat i celé kolektivy. Platí jediné pravidlo – co jeden tvůrce, to jedno dílko (či několik tvůrců jedno dílko). Budeme zdobit v Praze Na Karlově náměstí, Na Bulovce, v Nemocnici Na Pleši, v Příbrami, Rakovníku, Liberci, Olomouci, Jihlavě a Havlíčkově Brodě a možná se připojí i další! Výzdoba začíná poslední týden v únoru, určitě to ještě stihnete.

Tato část Tulipánového měsíce je zaměřena na akci ve prospěch onkologicky nemocných i jejich blízkých. Zapojit se může každý, kdo chce a podle toho jak se cítí. Chceme, aby lidé s rakovinou nebyli sami, aby věděli, že na ně lidé venku, mimo nemoc, myslí. Vyjádřujeme účast výzdobou nemocnic, návštěvami a dalším programem. Dáváme vzkaz naděje, soudržnosti nemocným a jejich blízkým. Zapojují se děti i dospělí.

Víme, že to má smysl, protože to opravdu přináší radost a změnu! Připojte se i vy! Doporučení pro tvorbu výtvarných dílek naleznete zdevíce informací o akci zde.