Svátek má Josef
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

"Pomáháte? Pomůžeme!" Nadace rozvoje občanské společnosti nabízí neziskovkám vzdělávání

NROS logoV dubnu a květnu proběhnou tři semináře Nadace rozvoje občanské společnosti. Všechny jsou určeny neziskovým organizacím a týkají se finanční a daňové problematiky a fundraisingu. Podrobnosti najdete na tomto odkazu.

"Naším cílem je systematicky vzdělávat neziskové organizace, podporovat tak jejich kapacitu a růst a také otvírat diskusi o současných tématech občanské společnosti. Chceme aktivně reagovat na vzdělávací potřeby neziskových organizací a zvyšovat odbornou kvalifikaci jejich pracovníků i dobrovolníků. Spolupracujeme se zkušenými a ověřenými lektory a lektorkami," říká koordinátorka Tereza Venclová z nadace, kterou můžete kontaktovat na adrese Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Všechny kurzy se konají ve Vzdělávacím středisku Václavka v sídle Nadace rozvoje občanské společnosti, které není bezbariérové.