Svátek má Josef
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Narozeninové oslavy v Heřmánku a Den pro rodinu ve Vikýrku. To a mnohé další nabízí jejich program na květen

Heřmánek 2018 05 narozeniny 2Rodinné centrum Heřmánek přichází tento měsíc s krásnou zprávou: je mu už tucet let. I tak se Vám jako každý měsíc hlásí s přehledem měsíčního programu, tentokrát tedy samozřejmě rovněž s pozváním na oslavu narozenin. Je to vlastně jedinečná příležitost k setkání těch, kdo centrum podporují, kdo k nim chodí s malými dětmi, ale i těch, kdo už mají děti větší a přesto na Heřmánek vzpomínají… Vznikají zde malá i velká přátelství, prosté popovídání mělo a má mnohdy sílu terapie, chvilkové odložení starostí pomůže oddechnout…V Heřmánku chtějí být tak jako před 12 lety oázou a místem, kam má smysl se vracet, místem, kde se i mnohé těžkosti rodičovství dají nahlédnout z jiného úhlu. Je-li Vám a Vašim dětem u nich dobře, má jejich práce má smysl!

Vikýrek 2018 04 28 3Narozeniny, a to desáté, slaví letos i Rodinné centrum Vikýrek. V rámci narozeninového programu Vikýrku Cestujeme po obcích bude první květnovou akcí završení dubnového putování po Dolních Studénkách. Dále je pro Vás nachystán bazárek letního oblečení a potřeb pro děti a dospělé, opět v sobotu, aby se akce mohly účastnit i pracující rodiče. Chybět nebude ani přednáška paní Evy Kiedroňové Díky tobě, maminko a tatínku s ukázkou stimulace vývoje naživo. Zkrátka si nepřijdou ani rodiče s dětmi, pro něž je přímo určena akce Den rodin. Připraveno je i tvoření pro maminky s dětmi Šijeme sovičky.