Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Termín krajského sněmu zrušen, uskuteční se jindy

dulezite-upozorneniVážené kolegyně, milí kolegové! Při přípravě jubilejního, už dvacátého, krajského sněmu naší unie se bohužel vyskytly tři nepříznivé okolnosti. Na stejné datum - 17. 5. - připadla na poslední chvíli ohlášená plenární schůze Senátu Parlamentu ČR, přičemž jsme mezi potvrzenými hosty sněmu měli tři senátory za Olomoucký kraj, kteří by se tak nemohli sněmu účastnit. Dále se někteří z vás, zástupců členských organizací, omluvili s tím, že ve stejném termínu mají už naplánovány významné akce a nemůžou tak na sněmu být přítomni. Třetí okolnost je technická - přihlašování na webu uno-ok.cz vykazovalo jisté komplikace, kvůli kterým nejsme schopni najisto říct, že máme kompletní údaje o přihlášených účastnících.

Z těchto důvodů se předsednictvo - raději než riskovat nepovedenou akci - rozhodlo termín sněmu přeložit na jiný vhodný, pravděpodobně v září. Přesný termín XX. krajského sněmu UNO OK vám sdělíme poté, co ho předsednictvo určí na své nejbližší schůzi. Děkujeme vám za pochopení a omlouvám se za případné komplikace, které vám vznikly.