Svátek má Josef
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Zastavte se na benefičním bleším trhu u bratrů kapucínů, pomůžete Oblastní odbočce SONS

Bazárek SONSOblastní odbočka SONS Olomouc Vás zve na benefiční bleší trh, který se v její prospěch rozhodli uspořádat olomoučtí bratři kapucíni. Rádi bychom Vás proto pozvali do podzemí pod terasou kapucínského kláštera u kostela Zvěstování Panny Marie v Olomouci., a to od pondělí 18. června a pak celé léto, denně od 15:00 do 17:00 hodin kromě nedělí. Vstup do podzemí je z olomouckého Dolního náměstí vedle vchodu do kapucínského kostela. Zároveň se tímto na Vás obracíme s prosbou o pomoc. Možná i vy máte doma věci, které delší dobu nepoužíváte i přesto, že jsou hezké a funkční, a možná byste je rádi darovali někomu, komu by mohly posloužit. Takové věci můžete nosit každý den před mší svatou, která začíná od 17:00 hodin, do sakristie zmíněného kostela, nebo do kanceláře odbočky SONS na I. P. Pavlova. (Pro inspiraci – kuchyňské nádobí, sklo, porcelán, hračky, malé elektrospotřebiče, domácí, či zahradní nářadí, čisticí prostředky nebo parfémy, bižuterie atd. Nenoste – šatstvo, knihy a potraviny.)

Pomáhat je možné samozřejmě také tím, že si na trhu něco koupíte. Cenu předmětů, které si vyberete, určíte vy sami. Výjimku tvoří námi vybrané cennější předměty, kde bude stanovena minimální cena. Těšíme se na Vás a děkujeme, že nám pomáháte pomáhat!