Svátek má Valérie
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Pozvánka na workshopy: Jak spolupracovat s firemními podporovateli, jak dostat neziskovku do médií a jak na sociální sítě?

ANNO logo1Asociace nestátních neziskových organizací ČR ve spolupráci s Plzeňským Prazdrojem pořádá seminář/workshop, jehož tématem je společné hledání odpovědi na otázku, jak navázat a rozvíjet spolupráci s firemními podporovateli. Přemýšlíte o oslovení firem ke spolupráci a podpoře Vašeho projektu? Koho oslovit a jakou formu zvolit Jak zaujmout a navázat spolupráci? Jak se kvalitně připravit na jednání? Co je důležité pro budování vztahu a pro rozvoj spolupráce? Nejenom na tyto otázky nám odpoví Monika Matyáštíková – Manažerka trvale udržitelného rozvoje z Plzeňského Prazdroje. Podělí se s námi o své zkušenosti z druhé strany. Na příkladech z praxe si ukážeme, co funguje a čeho se určitě vyvarovat.

Termín: 5. prosince 2018, 9:30 – 13:00
Místo: Plzeňský Prazdroj, Ovocný trh 8, Praha

Společně si projdeme přípravou podkladů a prezentace pro schůzku s oslovenou firmou. „Naostro“ si vyzkoušíme jednání se CSR manažerkou. Zpětná vazba a sdílení zkušeností je samozřejmostí. Pro nejlepší prezentaci je připraveno překvapení! 

Kapacita akce je omezena, lze přihlásit jednu osobu za organizaci. Registrace prostřednictvím odkazu:  https://goo.gl/forms/5fDZNREc85R4w7WH3 

 

Asociace nestátních neziskových organizací ČR pořádá do konce roku kromě Osobnosti neziskového sektoru 2018, která se koná 6. 12. 2018, také dva výukové semináře, jejichž cílem je pomoci neziskovým organizacím komunikovat s veřejností a prosadit se v mediálním prostoru.

středa 14. 11. 2018 – Jak dostat neziskovku do médií. Přihlašovací formulář:  https://goo.gl/forms/jxMpkoas1Bi2CfoG3

středa 28. 11. 2018 – Sociální sítě pro NNO. Přihlašovací formulář:  https://goo.gl/forms/RqzW27LcyYcJmH8w2

Semináře se konají v naší kanceláři ANNO ČR na adrese Senovážné náměstí 24, Praha 1, 6. patro.