Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Pozdě, ale přece. Výroční zpráva Malé lišky za rok 2017 je na světě

vyrockaLetos nám to trvalo trochu déle, než v uplynulých letech, ale přece jsme to zvládli. Výroční zpráva popisující naši činnost v loňském roce je konečně na světě. Hanka Hulíková, Helena Jandová a Hynek Pečinka se na 46 stranách textu doplněného bohatou sbírkou fotografií věnují tomu, jak jsme si stáli při pořádání našeho turistického a kulturního programu nebo při spolupráci s dalšími podobně naladěnými kolektivy v Česku i ve světě. Zajímavá jsou statistická čísla dokreslující naše aktivity v roce 2017, jako například počet akcí a jejich účastníků, počet našich členů či kilometráž nejvzdálenější akce apod. Součástí výroční zprávy bývají i údaje o členech orgánů a hospodaření spolků, proto je uvádíme i my.

Výroční zprávy se snažíme zpracovávat nikoli jen formálně, ale tak, aby i po letech sloužili našim členůma účastníkům našich akcí jako vzpomínka na hezky prožitý čas a zájemcům o naši činnost z řad veřejnosti pak výroční zprávy mají představit naši činnost v celé šíři a na konkrétních věcech jim přiblížit, čemu všemu se věnujeme. Proto neváhejte a vrhněte se do listování výročkou. Určitě vám zpříjemní podzimní večery!

Výroční zprávu olomoucké skupiny spolku Přátelé přírody z. s., která si říká Malá liška, za rok 2017 najdete mezi dalšími publikacemi zde.