Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Stále máte možnost: nominujte dobrovolníky z Olomouckého kraje na cenu Křesadlo 2020

kresadlo2020Stále máte prostor nominovat výjimečné osoby z Olomouckého kraje na cenu Křesadlo 2020. Veřejnost může do 31. října nominovat osoby, které si za svoji významnou dobrovolnickou činnost zaslouží ocenění. Nominujte dobrovolníky, kteří se ve vaší obci zasloužili o rozvoj společnosti, kultury, kultivaci veřejného prostředí či se staraly o druhé osoby, ať již při výchově mládeže či při pomoci seniorům. Nově můžete nominovat i osoby, které se na dobrovolnické činnosti podíleli významně během probíhající pandemie nového typu koronaviru. Na webu www.kresadlo-ok.cz naleznete nominační formulář a pravidla, jak dobrovolníka přihlásit. Též jsou zde kategorie, do kterých je možné dobrovolníky zařadit.

Podmínkou je, aby nominovaný dobrovolník byl se svojí nominací seznámen a souhlasil s ní. Dále je potřeba zaslat do 31. října 2020 nominační formulář e-mailem na  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript  a též tištěnou formou na Maltézskou pomoc se sídlem v Olomouci na adrese Wurmova 7. Nominace, které budou zaslány pouze elektronicky nebudou přijaty k hodnocení.