Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Bulletin 5/2011

Bulletin okno 5-2011Květnové vydání bulletinu OKNO začíná úvodníkem náměstka hejtmana P. Horáka a pozvánkou na tradiční dvoudenní seminář o dobrovolnictví v Kroměříži.
Na straně 2 a 3 naleznete pozvánku na Dětský den a kácení máje od RC Heřmánek, přehled poutí plánovaných v letošním roce v Dubu n.M., nabídku Maltézské pomoci seniorům, pozvánky Obce křesťanů na třetí přednášku M. Horáka, Amélie na seminář, RC Heřmánek na cvičení a RC Olivka na akce v květnu. Na straně 4 a 5 představujeme třetí část nových či staronových a znovuzvolených členů předsednictva UNO, společně s jejich záměry v roce 2011. Dále jsou zde pozvánky Internetporadny, Muzejní společnosti Litovelska, Permalotu a Amélie.

Strana 6 a 7 je věnována hasičským aktivitám a začíná zde článek ICM Prostějov o Týdnu o Francii s dokončením na straně 8.
Na straně 8 je informace o besedě na Rosce a o zdařilém semináři Olivy, a.s.
Na straně 9 najdete článek k tématu EU a dobrovolnictví.
Na straně 10 je to křížovka a pozvánka na koncert Pavla Šporcla do Staré Vody.
Na straně 11 jsou to pozvánky na přednášky do Jeseníku k praktické filosofii, na Rychlebský pochod, na víkendový pobyt pod Kralickým Sněžníkem a letní tábor hasičů na Rusavě.
Na straně 12 je pozvánka na výstavu „Příměstské rekreační lesy“ a informace k letákům neziskovek v hromadné dopravě v Olomouci s návodem zadávání návrhů na zveřejnění.

Uzávěrka dalšího vydání je 10. května 2011, neváhejte a zašlete svůj příspěvek nebo pozvánku na vámi pořádanou akci v letních měsících.

Zdeněk Beil, odpovědný redaktor bulletinu OKNO Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript