Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Krajské kolo 5. ročníku celorepublikové soutěže školních časopisů a novin

skolni-casopis-rokuVydáváte časopis nebo noviny v tištěné nebo elektronické podobě pro své spolužáky, kamarády?

Pokud ano, můžete ho přihlásit do krajského kola soutěže školních časopisů a novin. Stačí vyplnit přihlášku a zaslat na adresu organizátora soutěže, společně s alespoň dvěma čísly vašeho školního časopisu nebo novin, které vyšly v období let 2010 - 2011. Přihlášku si můžete stáhnout také na internetové stránce: www.askcr.cz/casopis. Vyplněnou přihlášku, prosím, zašlete zároveň elektronicky na uvedený e-mail.

Výsledky krajského kola budou vyvěšeny na webových stránkách Informačního centra pro mládež v Prostějově www.icmprostejov.cz od 3.10 2011 v 10:00. Od tohoto dne do konce října bude v přístupových prostorách ICM probíhat výstava všech přihlášených časopisů.

Časopisy a noviny z období let 2010 – 2011 společně s vyplněnou přihláškou pošlete nejpozději do 15. září 2011 na adresu regionálního koordinátora.

Vyplněnou přihlášku, prosím, zašlete zároveň elektronicky na e-mail regionálního koordinátora: uvedený e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Spoluorganizátoři celorepublikové soutěže:
Asociace středoškolských klubů České republiky, o. s.
Národní informační centrum pro mládež

Organizátor krajského kola:
Informační centrum pro mládež Prostějov, Stanislava Rotterová, 731 402 119,
Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Regionální partneři:
Městské evropské informační středisko Prostějov, Cyrilometodějské gymnázium a MŠ Prostějov

Mediální partneři:
Deník, REMIX – regionální mix informací, Klíče pro život, Topzine.cz

Kritéria soutěže ZDE