Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Poděkování Olomouckému kraji a vedení společnosti In Office

p6220006.jpgU příležitosti zdárného dokončení přesunu částečného mobiliáře (stoly, židle, stojany na vlajky, panelové zástěny a jiné drobnosti) jako pozůstatky z předsednictví EU z roku 2009 se v úterý 22. června 2010 v 8 hod. ráno v kanceláři pana náměstka Ing. Pavla Horáka sešli místopředsedkyně Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje Mgr. Marcela Vystrčilová s ředitelem společnosti In Office Ing. Petrem Sondelem a jeho synem Jakubem Sondelem. Na tomto krátkém jednání pan náměstek předal děkovný dopis společnosti In Office za pomoc při realizaci.

p6220005.jpgZa UNO jsme pro NO zajistili dopravu a přesun z Prahy do Olomouce a za téměř 30 neziskových organizací jsme ještě jednou poděkovali za vynikající spolupráci panu Ing. Sondelovi, bez jehož zapálení pro dobrou věc by se nám toto jistě nepodařilo. I když nemohly být všechny neziskové organizace uspokojeny, věřím, že UNO ve spolupráci s Olomouckým krajem bude nápomocno díky svým drobným grantům ze svého významného projektu zase jinak. Rovněž společnost In Office nabízí na nábytek kancelářský, do zdravotnických zařízení a jiný dle nabídky a dohody, všem slevy pro Moravu ve výši 20%, více na www.inoffice.cz.