Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Bulletin 6/2011

Bulletin_okno_6_2011-1Červnové vydání bulletinu OKNO začíná zprávou o besedě s českou velvyslankyní při EU a pozvánkou na pracovní poradu ohledně www.volnovolomouci.cz na ICM v Olomouci.
Na straně 2 a 3 jsou pozvánky na zápis dětí do tanečního kroužku, Výlet na raftu od Association Military Fan a na letní tábor FreeKemp a Army Camp. Dále jsou zde pozvánky od RC Olivka na akce v červnu a nabídka klubu Olivka.
Na straně 4 je zpráva pracovní skupiny k přípravě vyhlášení udělování ceny Křesadlo pro dobrovolníky Olomouckého kraje, pozvánka na dobrovolnický seminář a výzva soutěže „Natoč film“ s dobrovolnickou kamerou pro mládež.
Na straně 4 a 5 je informace o projektu Tyflocentra o začínajícím sociálním podnikání. Na straně 5 je pozvánka na konferenci k  tématu sociálního podnikání do Přerova a zpráva o výletu Malé lišky do údolí řeky Bystřičky.

Strana 6 je věnována aktuálním grantovým výzvám Vodafonu a NROS. Začíná zde také článek o přístupu vychovatelů k dětem, který končí na straně 7. Na této straně je také informace o projektu o.p.s. Liberix k learningové výuce cizích jazyků pro postižené.
Na straně 8 je tradiční křížovka a na dalších stranách nabídka KAPPA HELP Přerov.
Na straně 10 začíná rozhovor s I. Kalodovou, předsedkyní Sdružení Holický les, který pokračuje na straně 12, kde je plán výsadby Holického lesa.
Na straně 10 je také pozitivní zpráva k oživení regionální značky „Haná“.
Na straně 11 je pozvánka na oslavy města Olomouce a tentokráte dvoudenní Hanácký farmářský trh a informace o prospěšnosti využívání místních potravin. Je zde také článek o aktivitě Duhy Velká Medvědice - česko-německých Velikonocích mládežníků.

Uzávěrka dalšího vydání je 10. června 2011, neváhejte a zašlete svůj příspěvek nebo pozvánku na vámi pořádanou akci v podzimních měsících.

Zdeněk Beil, odpovědný redaktor bulletinu OKNO