Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Novinky k 10. výročí založení PermaLotu

permalotUplynulo již 10 let od chvíle kdy PermaLot zakoupil 10 hektarů v Bouzově Svojanově, uspořádal svůj první veřejný seminář a sbíral podněty ohledně toho, na jaké aktivity by se měl zaměřit. Za oněch 10 let se událo mnohé, proto pro vás chystáme na léto sérii článků věnovaných tomuto výročí.

Rádi bychom využili této příležitosti a poděkovali touto cestou vám všem, kteří jste napomohli vzniku a rozvoji PermaLotu. Ať už jste nám pomohli jako dobrovolníci na různých stavbách, nebo jste pro nás napsali grant, připravili a vedli některé setkání anebo jste pomohli jakkoliv jinak. Za uplynulé desetiletí vás bylo více než 2000. DĚKUJEME VÁM VŠEM!

V tomto přehledu novinek bychom vás rádi informovali o několika unikátních akcích, které pro vás chystáme, abychom společně oslavili naše výročí.

Součástí programu jsou také 2 letní tábory Rarášků – Tábor Robert a Přívesnický tábor Rarášci. První už je plně obsazen, na druhém je ještě několik volných míst.

  • Workshop "Život ve společenství" s Dianou Leafe Christian,
  • Evropské setkání stavitelů ze slaměných balíků (ESBG 2011),
  • Evropská konference stavitelů ze slaměných balíků 2011, pátek 26.8. 9:00 – 18:00, Radniční sál Bouzov.
  • E-Kohabitat jarmark,
  • Workshop Stavění z velkých balíků slámy.
  • Vyhřívané hliněné podlahy 15.-17.7. 2011 - Lea Balažiová a Max

PermaLot o.s.

Newsletter ke stažení ZDE