Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Výzva k připomínkování pravidel pro poskytování podpor města Olomouce

Na setkání se zástupci statutárního města Olomouce, které proběhlo 27. června, jsme dostali možnost připomínkovat pravidla pro poskytování podpor z rozpočtu města.

Oslovujeme tedy všechny z vás, kteří žádáte o podporu z rozpočtu města Olomouce nebo se orientujete v problematice grantového řízení. Napište nám prosím své návrhy doplnění či úprav Pravidel pro poskytování podpor statutárním městem Olomoucí. Přijímáme všechny konstruktivní připomínky k pravidlům realizace, administrativy grantů, k uznatelným výdajům i oblastem podpory, k časovému harmonogramu realizace, způsobům psaní a podávání žádostí i vyúčtování, ke zveřejňování výzev i vyhodnocení žádostí.

Ve svých připomínkách buďte prosím co nejkonkrétnější a pokud budete odkazovat na současné znění, uveďte např. stranu a pořadí odstavce, abyste nám ulehčili práci s hledáním textu.

Své podněty pošlete e-mailem nejpozději do 20. srpna 2011 na e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Vaše náměty zkompletujeme a během září předáme náměstkyni primátora Evě Machové. V říjnu by se mělo vedení naší sekce účastnit pracovní schůzky, na které prokonzultujeme pravidla před jejich postoupením k projednání Radě města Olomouce.

Za předsednictvo Olomoucké sekce UNO
Milada Šnajdrová, Hynek Pečinka

Dosavadní znění pravidel pro poskytování finanční podpory z rozpočtu města naleznete ZDE.