Svátek má Jiří
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Pozvánka na seminář: Lidské zdroje v neziskovém sektoru

Nadace VIA, díky štědré podpoře společnosti T-Mobile Czech Republic, zve zástupce neziskových organizací na celodenní HR seminářLidské zdroje v neziskovém sektoru – jak získat, vést a rozvíjet své spolupracovníky“, který se uskuteční ve čtvrtek 24. listopadu 2011 v sídle T-Mobile v Praze.

Práce s lidmi je nedílnou součástí každodenního setkávání na pracovišti – ať už se jedná o zaměstnance ve velké firmě nebo o dobrovolníky v malé neziskovce. V obou případech je třeba mít neustále na paměti, že jsou to právě lidé, kteří se podílejí na úspěchu firmy nebo malého sdružení. Během tohoto semináře se dozví mnoho zajímavých informací o HR ve velké firmě a třeba se vám podaří je stejně dobře aplikovat ve vaší organizaci.

Seminář je zaměřen na přenos zkušeností v práci s lidmi do menších neziskových organizací a nabídne Vám:

- příspěvky na témata výběr zaměstnanců, jejich vzdělávání a rozvoj a nové způsoby vedení (koučing a mentoring) přednesou specialisté na řízení a rozvoj lidských zdrojů společnosti T-Mobile (Tereza Němcová, Nina Čevorová a Veronika Mašková)
- příspěvek o dobrovolnictví v ČR přednese ředitel národního dobrovolnického centra, HESTIA o.s.

Školení je díky podpoře společnosti T-Mobile zdarma, kapacita je neomezená.

Více informací, podrobný program a registrační formulář naleznete ZDE

Podrobný program ke stažení také ZDE