Svátek má Marcela
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Efektivní a konkurenceschopné podnikání v zemědělství

SPERANZA 2005 o.s. se společností Prosperita, o.p.s. pořádá 8 denní kurz pro osoby činné v oblasti zemědělství, lesnictví a potravinářství (mimo včelaře). Bude se konat od října (vždy 2 dny v měsíci) v novém Společensko-vzdělávacím centru v Luké.

 

Kurz je pro účastníky zdarma, je financován Evropským zemědělským fondem pro rozvoj venkova.

 

Náplň kurzu:

 

1. Finance a finanční plánování zemědělských subjektů 2. Vedení projektů v zemědělském resortu 3. Právo v podnikové praxi zemědělských subjektů 4. Komunikace a management v zemědělství 5. Propagace a marketingová komunikace v oblasti zemědělství 6. Prezentace vlastního projektu.

 

Podrobnosti a přihlášku naleznete ZDE , termín bude upřesněn.

 

Přihlášku zašlete na e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny , příp.poštou.

 

SPERANZA 2005 o.s., 783 24 Luká 141

 

e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

 

web: www.speranza.cz