Svátek má Jaroslav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Rodinné centrum Vikýrek zve na jarní bazar

bazarLetošní ročník jarního bazárku nabízí příležitost prodat a nakoupit nejenom oblečení pro těhotné ženy, miminka a děti, ale také pro dospělé, dále sportovní potřeby, hračky, potřeby pro děti.

KDE: přízemní prostory RC Vikýrek – Sportovní 273, Vikýřovice

OD: bazar zahajuje příjmem věcí v pátek 16. března a potrvá do čtvrtka 22. března 

Po zkušenostech z předchozích bazárků, kdy byl velký zájem o dětské oblečení větších velikostí zveme rodiče předškolních a školou povinných dětí, aby nabídli k prodeji  již nepotřebné oblečení. „Každým rokem přichází do našich prostor více a více rodičů, rádi bychom vytvořili tradici, kdy si vzájemně rodiče mohou předávat věci po svých dětech. K rodinnému centru patří nejenom hraní a trávení volného času, ale také získávání potřebných informací, nákup potřeb pro děti. Sehnat především věci pro kluky předškolního a školního věku je docela oříšek. Touto cestou by si i rodiče ze základních škol mohli navzájem za drobnou úplatu vyměnit oblečení navzájem," přibližuje zajímavou akci Zdenka Klausová z RC Vikýrek.


PÁTEK: 14.00  - 17.30   příjem věcí
SOBOTA: 9.30  - 17.30   příjem věcí a prodej
ČTVRTEK: 16.00 – 17.30   prodej a výdej věcí

Rodiče, kteří pravidelně navštěvují kroužky, mohou  nakupovat i během pravidelného programu.

Informace pro prodávající: Věci - oblečení pro děti a dospělé, sportovní potřeby a hračky, dále těhotenského oblečení a potřeb pro miminka - označte cenou, pořadovým číslem a svojí značkou (iniciály jména). Napište je do seznamu, který necháte s věcmi při příjmu. Cena je včetně manipulačního poplatku pro RC (10% z ceny prodané věci). Výdělek bude použit pro nákup pomůcek a hraček RC Vikýrek.

Více informací: Leona Pekařová, tel. 603 720 812, email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript