Svátek má Robert
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Zpravodaj venkova 4/2012

Zpravodaj-venkova-4-201201Nové číslo Zpravodaje venkova rekapituluje březnové události a přináší nová témata.
 
V 4. čísle roku 2012 si například můžete přečíst:
 
- Příprava budoucích programů z EU: posílí venkov mezi zemědělci a městy? ROPy zřejmě skončí; „ozelení“ se přímé platby zemědělců a posílí LEADER?
- ČR je v metodě LEADER vzorem pro země střední a východní Evropy
- Rozhýbala se diskuse a hledají se možnosti, jak zapojit MAS do všech operačních programů. Rozhovor s Václavem Pošmurným, vyjednavačem Národní sítě MAS pro období 2014–2020
- Spolek stále bojuje za pošty, školy, rodinné hodnoty a peníze pro venkov
- NS MAS na valné hromadě v Rumburku: Spolupracovat na rozvoji venkova chceme se všemi institucemi i sdruženími
- Transparentní zákon o veřejných zakázkách začíná platit 1. dubna

Spolek pro obnovu venkova ČR ve spolupráci s Národní sítí MAS ČR zlepšují svým Zpravodajem venkova přenos informací mezi obcemi, regiony, institucemi na krajské i národní úrovni. Zpravodaj zasíláme na elektronické adresy všech obcí v ČR, mikroregionů, místních akčních skupin, zastupitelů ve všech krajích, krajské odbory regionálního rozvoje a na adresy ministerstev, které se zabývají venkovem, a dalších státních institucí.
 
Nejbližší uzávěrka vašich příspěvků pro další zpravodaj 5/2012 je ve středu 24. dubna 2012. Distribuce je 29. a 30. dubna 2012.
Využijte možnosti publikovat informace o vašich zajímavých aktivitách. Zasílejte je na adresu: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Zpravodaj ke stažení ZDE