Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

POZVÁNKA NA SEMINÁŘ EU A MY "50+"

EY2012Dne 18. dubna 2012 se v prostorách Magistrátu města Olomouc uskuteční seminář EU a MY "50+", který je věnován tématu roku 2012 - Evropský rok Aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity.

Nejrůznější aspekty členství České republiky v EU potkávají občany České republiky téměř na každém kroku. Zatímco ti mladší se o nich učí ve škole a na univerzitě, starší generace tuto možnost neměla. Proto se Zastoupení Evropské komise v České republice, ve spolupráci s Evropským parlamentem - Informační kanceláří v ČR, informačními středisky Eurocentrum Úřadu vlády ČR a Europe Direct, rozhodlo zorganizovat, v rámci Evropského roku Aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity, sérii stimulujících seminářů pro občany nad 50 let.

Účastníci semináře získají informace o možnostech vzdělávání a rekvalifikací, o projektech podpořených z fondů Evropské unie a zaměřených na věkovou kategorii 50+, seznámí se s programem Evropského roku Aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity v jejich kraji a dozví se, jak získat další informace o EU a jejích politikách a činnostech

Více informací a podrobný program naleznete ZDE

.