Svátek má Marek
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Soutěž pro mladé designéry

České centrum v Bruselu informuje o výzvě určené mladým designérům. Jedná se o možnost vystavovat v Bruselu během prestižní přehlídky Design September, která se bude konat tento podzim. Výzvu zveřejňuje galerie T. A. G., která se systematicky zaměřuje na práci s mladými tvůrci. Podrobnější informace o celém projektu najdete na jejich webových stránkách:  http://www.tagcity.be/

T.A.G. se zapojí do Design September prostřednictvím výstavy, kterou uspořádá šesti mladým designérům. Akce je určena začínajícím designérům. Kandidatura je proto otevřena jen studentům designu či čerstvým absolventům, kteří dokončili studia maximálně před pěti lety a vztahuje se především na aktuální tvorbu – alespoň jedna z předkládaných realizací by proto měla být z let 2011 – 2012. Další podmínkou účasti je rovněž to, že práce jednotlivých kandidátů dosud nebyla publikována v odborném tisku. Předkládané realizace mohou být prototypy i sériově vyráběné produkty do maximálního objemu 2 m3.

Portfolia v angličtině zasílejte do 15. června, prosím, na adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Přesné znění celé výzvy a podmínek účasti najdete ZDE

Pro více informací můžete kontaktovat nás na emailu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . V případě úspěchu České centrum v Bruselu přispěje finančně na účast na této přehlídce (doprava, ubytování).