Svátek má Nataša
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

aktivity NNO

Povodňová pomoc vyrazila z Olomouce do České Lípy

Autor: Administrator. Pondělí 16. srpna 2010.

Read moreDnes dopoledne odjelo auto Arcidiecézní charity Olomouc se třemi humanitárními pracovníky a potřebným materiálem. Do pomoci se zapojují také další farní či oblastní Charity v olomoucké arcidiecézi. Veřejnost v Olomouci může pomoc po povodních v Čechách podpořit materiální nebo finanční sbírkou. Obě probíhají v sídle Arcidiecézní charity Olomouc na Křížkovského ulici č. 6.

celý článek

 

Každý ručník pomůže

Autor: Administrator. Pátek 13. srpna 2010.

Read moreOlomoucké Středisko SOS pro vzájemnou pomoc občanů vyzývá ke spolupráci veřejnost, které není lhostejný osud sociálně ohrožených a vyloučených lidí. Toto občanské sdružení ve dnech 16. až 31. srpna organizuje sbírku ručníků, které využijí klienti Nízkoprahového denního centra střediska Samaritán pro lidi bez domova.

celý článek

 

Zahrádkářův stolní kalendář za zvýhodněnou cenu

Autor: Administrator. Středa 11. srpna 2010.

589871_729235_large.jpgZO č.1 Jeseník ČZS nabízí Zahrádkářův stolní kalendář na rok 2011 za zvýhodněnou cenu. V případě zájmu mi obratem kontaktujte kulturního referenta Jaromíra Knotka na emailu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

   

Komponovaný Hostišovský festival

Autor: Administrator. Středa 11. srpna 2010.

khf2010.png13.-14.8. se koná Komponovaný Hostišovský festival. Více informací v přiloženém letáku akce.

 

Tradiční oslavy hodů Sv. Václava v Pňovicích

Autor: Administrator. Středa 11. srpna 2010.

sv_vaclav-myslbek.jpgNa konci zaří  - od 24. Do 26.9. proběhnou v obci Pňovice Tradiční oslavy hodů Sv. Václava, které celé organizuje občanské sdružení Kirri o.s.. V pátek v Kavárně Slunečnice proběhne ochutnávka sýrů spojená s projekcí nejzajímavějších okamžiků  z minulého ročníku.V sobotu bude ve staré škole prodejní výstava tradičních i netradičních zvířat nazvaná Zvěřinec. Navečer bude čtení z obecní kroniky a hodová diskotéka. V neděli program vyvrcholí ukázkou bojové techniky Armády ČR, vystoupením šermířů, ukázkou střelných zbraní, vystoupením Hanácké mozeke, jarmarkem, střelnicemi / paintball, lukostřelnice, militari airsoft /  a neméně dalším kulturním programem .

   

Strana 188 z 189