Svátek má Květoslav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

aktivity NNO

Diablo na Sovinci

Autor: Administrator. Středa 11. srpna 2010.

hrad_sovinec.jpg9. září pořádá občanské sdružení Kirri o.s. na hradě Sovinec netradiční kulturní akci nazvanou Diablo. Je to realizace již třídílné počítačové hry. V prostorách hradu ožijí postavy a scény z hry a návštěvník bude mít možnost stát se jednou z postav. Hrát hru naživo, nejen vsedě doma u počítače . Je to dobrodružná hra nejen pro děti!

 

Ostří východu 2010 na Sovinci

Autor: Administrator. Úterý 10. srpna 2010.

lukostelec.jpgVe dnech 27. - 28.8.2010 proběhne na hradě Sovinec již VI. ročník přehlídky bojových umění „Ostří východu 2010" . Uvidíte ukázky bojových umění a sportů působících převážně v Olomouckém kraji . Návštěvníci mají možnost mimo sledování jednotlivých vystoupení i interaktivně se zúčastnit programu a to střelbou z luku , kuše, slaňováním z hradeb či exhibičními zápasy nazvanými Boží soudy.

 

Zpráva o realizaci projektu Databáze projektových námětů NNO

Autor: Administrator. Úterý 10. srpna 2010.

Na základě jednání s ředitelkou Krajské hospodářské komory a jednotlivými řediteli okresních HK byla 21. června 2010 prostřednictvím hospodářských komor podnikatelům rozeslána aktualizovaná Databáze 25 projektových námětů nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje s následujícím průvodním textem:

celý článek

   

Strana 189 z 189