Svátek má Marcela
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Sekce pro rodinu

Nadace Malý Noe zve na benefiční hudební matinée

Autor: Administrator. Pondělí 25. března 2019.

nadace Malý NoeDovolte nám, abychom vás pozvali na hudební matinée, které v sobotu 4. května 2019 pořádá v Olomouci naše nadace. Jedná se o krásné představení pro děti i dospělé, které pro naši nadaci zdarma nastudovali olomoučtí umělci a jejich děti. Písničky Zdeňka Svěráka a Jaroslava Uhlíře si občas broukáme asi všichni, a tak si přijďte do Reduty zazpívat! Součástí představení bude hudební soutěž pro děti o ceny. Podrobnosti o akci naleznete na přiloženém plakátu.

Vstupenky vám můžeme odložit, nebo si je můžete zakoupit od 20.4.2019 v předprodeji v podloubí olomoucké radnice nebo těsně před představením ve foyeru Reduty. Záštitu nad akcí převzal primátor statutárního města Olomouc Mgr. Miroslav Žbánek, MPA. Těšíme se na vás.

 

Únor je tu a s ním i Heřmánek s nadílkou pestrého programu

Autor: Administrator. Pondělí 05. února 2018.

Heřmánek 2018 02 fotoÚnor ťuká na dveře... Bohatá sněhová nadílka nikde a tak je tady alespoň Rodinné centrum Heřmánek s nadílkou pestrého programu. Zveme vás, abyste načerpali inspiraci i pohodu, protože ne vždy je jednoduché najít si čas pro sebe.

Velmi často se to nedaří, ale je to škoda! Když si totiž dopřejeme ten komfort a z 1440 minut celého dne si jich „urveme“ pár pro sebe, svět se nezboří, práce neuteče a nám bude lépe. Ať už si v tom čase dáme vanu, lehneme si, nebo si bez výčitek otevřeme knížku, zatímco dětem pustíme pohádku, v každém případě tím dáváme svým dětem, partnerům a celému světu signál, že i my máme hodnotu, máme nárok si odpočinout, či udělat si radost. 

Inu jak píše Milena Mikulková ve své knize Hlavu vzhůru, rodiče: „Čas věnovaný obnově vlastních sil je časem, který investujete do svých dětí. Ten, kdo nemá, nemůže dávat dál. Proto hlavu vzhůru, rodiče a buďte dobří sami k sobě!“ Krásný únor přeje heřmánkovský tým, který Vás tímto zve na své únorové akce. Jejich přehled naleznete ZDE.

 

Centrum pro rodiny s dvojčaty a vícerčaty pořádá přednášku Výchova dvojčat a zve na setkání účastníků dobrovolnického programu Asistent do rodiny s dvojčaty a vícerčaty

Autor: Administrator. Čtvrtek 19. října 2017.

setkaní asistentu a rodinCentrum pro rodiny s dvojčaty a vícerčaty pořádá přednášku na téma Výchovy dvojčat u malých dětí. Přednáška se budeme věnovat přímo Vašim otázkám s lektorkou Mgr. Zuzanou Staroštíkovou. Pro účast na přednášce je nutné napsat přihlášení na email Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript do 24. října 2017. Přednáška se koná v Centru pro rodiny s dvojčaty a vícerčaty, vstupné je 60,- Kč. O patro níže můžete využít hlídání vašich ratolestí v RC Heřmánku. Hlídání lze domluvit maximálně den předem do 14 hodin u paní Veselé na tel: 736783629 dle aktuálního ceníku.

Centrum Vás současně zve na společné setkání všech účastníků dobrovolnického programu Asistent do rodiny s dvojčaty a vícerčaty Olomouc. Setkání se koná ve čtvrtek 7. prosince 2017 od 15:30 do 17:00 v Centru pro rodiny s dvojčaty a vícerčaty na adrese náves Svobody 41, 1. patro, Olomouc - Holice. Během příjemného odpoledne se účastníci navzájem podělí o dojmy, zážitky a zkušenosti z programu, zhodnotí dosavadní fungování programu a představí plány do budoucna. Současně jsou zváni i noví zájemci z řad dobrovolníků i rodin! Přijďte se informovat či jen podívat, jak program funguje v praxi. Na setkání je možná registrace do programu. Více informací o programu Asistent do rodiny s dvojčaty a vícerčaty najdete ZDE.

   

Co si pro nás připravilo Rodinné centrum Heřmánek do nového roku?

Autor: Redakce UNO. Úterý 27. prosince 2016.

Heřmánek spokojené dítěRok 2016 už má namále, za dveřmi je rok nový. I v něm zve Rodinné centrum Heřmánek ke společným aktivitám děti, rodiče i prarodiče. Co si pro Vás Centrum připravilo na leden? Z bohatého programu, kerý najdete na tomto odkaze, vybíráme zejména besedu o Montessori pedagogice, kterou po deseti letech zkušeností z praxe představí Mgr. Pavlína Jandová v pondělí 16. ledna od 10:45 hodin. Jak vychovávat samostatné, spokojené a úspěšné dítě poradí na besedě, spojené s představením své nové knihy Markéta Skládalová, a to v pondělí 30. ledna rovněž od 10:45. 13. ledna se uskuteční informační schůzka pro zájemce o zimní běh programu Školička Anička, usnadňující nástup dětí do mateřských škol. Upozorňujeme také, že 25. ledna se rozbíhá projekt Nové šance - restart pro táty a mámy, o kterém jsme podrobněji referovali zde.

 

Bubnováním pro dobrou věc

Autor: Administrator. Pátek 20. května 2016.

Read moreBubenická škola Iva Batouška ve spolupráci s Centrem pro rodiny s dvojčaty a vícerčaty pořádá v neděli 22. května 2016 od 11hodin v sále kina Metropol II. Benefiční koncert studentů bubenické školy. Výtěžek koncertu bude věnován rodině vážně postižené Julinky na pokrytí nákladů za speciální rehabilitaci.

celý článek

   

Strana 1 z 16