Svátek má Alexej
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Sekce pro rodinu

Děti se vydají do říše motýlů a květin

Autor: Administrator. Pondělí 10. června 2013.

Olomouc -  Květinový den v botanické zahradě mohou prožít 21. 6.  rodiny z Olomouce, které se zapojí do ojedinělého projektu Měníme věci kolem nás. Potřebovat budou jen dobrou náladu a touhu něco zajímavého se dozvědět. Občanské sdružení Olivy ve spolupráci s ekologickým centrem Sluňákov je vezmou na dobrodružnou cestu do říše motýlů a květin v olomoucké botanické zahradě.

celý článek

 

WALDORFSKÉ MATEŘSKÉ CENTRUM WALDÍK - program na červen

Autor: Administrator. Pondělí 20. května 2013.

Read moreKaždou středu (8.30 – 11.00 hod.)
Od září 2012 se na vás těšíme v prostorách Herny Mraveniště, ul. U botanické zahrady 4, Olomouc.
Rodičům s malými dětmi nabízíme společné povídání, hraní a tvoření v souladu s rytmem ročních dob a lidovými tradicemi.

celý článek

 

Akce RC Heřmánek na červen 2013

Autor: Administrator. Úterý 14. května 2013.

rc hermanekZDE si můžete stáhnout program akcí Rodinného centra Heřmánek na měsíc červen 2013.

   

Příměstské tábory v Provázku

Autor: Mgr. Magda Mečkovská. Čtvrtek 09. května 2013.

Read more„Mám pocit, že je potřeba, aby o prázdninách pro maminky s dětmi bylo něco víc, než jen: pískoviště, koupaliště, ZOO a tak podobně…“, to bylo moje přemýšlení, na základě kterého jsme začali pořádat příměstské tábory pro maminky s dětmi. Jsou to tematicky zaměřené, na sebe navazující dopolední aktivity, na které chodí stále stejná skupina maminek s dětmi. Letos je pořádáme po třetí. Nesměle jsme začali s jedním táborem, toto léto jich bude pět. Z toho jeden celodenní jen pro děti a jeden s programem zaměřeným pro maminky s hlídáním dětí.

celý článek

 

Něžná i silná.

Autor: Administrator. Pátek 19. dubna 2013.

Read moreNázev víkendu pro maminky, které navštěvují RC Provázek a také název seminářů hlavní hosta – spisovatelky Hany Pinknerové. Jak to všechno skloubit – rodinu, práci, čas na sebe a své koníčky? Inspirativní příběh ženy, která se nebála jít do nových situací, vydělávat si třeba i mytím oken, učit své dcery doma a začít psát knihy, které jsou v současné době velmi čtené a maminkám s malými dětmi dávají dobrý úhel pohledu na mateřství a rodičovství.

celý článek

   

Strana 7 z 16