Svátek má Květoslav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Sekce pro rodinu

Akce RC Heřmánek na březen 2013

Autor: Administrator. Pondělí 11. února 2013.

rc hermanekZDE si můžete stáhnout program akcí Rodinného centra Heřmánek na měsíc březen 2013.

 

Zpráva o činnosti Sekce pro rodinu květen 2011- leden 2013

Autor: Hana Kroupová. Čtvrtek 31. ledna 2013.

Read moreSekce se schází na regionálních setkáních mateřských a rodinných center, jinak kvůli dojezdovým vzdálenostem komunikuje přes maily. Celkem proběhla 2 setkání sekce.

Sekce se rozšířila o další členy Mateřské centrum Ježeček Uničov, RC Čmelda Velký Týnec, Duha klub rodinka Přerov, MC Žirafa Šternberk, stávající členové jsou – MC Heřmánek, RC Provázek, RC Pohádka, Klub dvojčat a vícerčat z Olomouce, občanské sdružení Přátelé kopretin z Vikýřovic, o. s. Modrá Velryba z Bílé Lhoty a o. s. OliVy. Sekce ale pořádá akce otevřené pro všechna mateřská centra v Olomouckém kraji.

celý článek

 

Akce RC Heřmánek na únor 2013

Autor: Administrator. Neděle 13. ledna 2013.

rc hermanekZDE si můžete stáhnout program akcí Rodinného centra Heřmánek na měsíc únor 2013.

   

Akce RC Heřmánek na leden 2013

Autor: Administrator. Středa 19. prosince 2012.

rc hermanekZDE si můžete stáhnout program akcí Rodinného centra Heřmánek na měsíc leden 2013.

 

Vánoční jarmark

Autor: Administrator. Sobota 24. listopadu 2012.

vanocni-jarmarkJarmark se koná 8. a 9. prosince v olomouckém klubu S – CUBE. Jde o vánoční kreativní trhy, v jejichž rámci se představí hlavně neziskové organizace, které tam budou mít své stánky. Kromě prezentace se budou mateřská a rodinná centra věnovat také dětem, pro něž mají připravené zajímavé tvůrčí dílny. Své originálně ručně vyrobené předměty budou prodávat mladí umělci jako například Andy Allen a Woody Warhol, Jenis nebo Andy Bori. Také bude možné zhlédnout módní přehlídku studentek z Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo si poslechnout písně v podání Bystrovanského šramlu nebo pěveckého uskupení Kasiopea. V rámci PR akce je připravené také netradiční divadelní představení dobrovolníků.

   

Strana 9 z 16