Svátek má Nataša
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Sekce pro rodinu

FESTIVAL POD HVĚZDAMI 2012

Autor: Redakce UNO. Neděle 17. června 2012.

FESTIVAL-POD-HVEZDAMI-2012-Pozvánka pro všechny děti, maminky, tatínky, babičky i dědečky.

Mateřské centrum Žirafa se podílí na přípravách festivalu pro celou rodinu, nazvaném FESTIVAL POD HVĚZDAMI 2012, který proběhne v sobotu 23.6.2012 v prostorách MKZ Šternberk.

Více informací a program festivalu na letáku ZDE

 

Výstava „Veřejné zdraví začíná kojením“ se představuje v Olomouci

Autor: Redakce UNO. Pátek 25. května 2012.

Read moreProstřednictvím unikátní putovní výstavy představující soubor snímků na téma kojení napříč kontinenty si její organizátoři, firma Bayer, Laktační Liga a RC Heřmánek kladou za cíl zvyšovat povědomí o významu kojení pro zdraví matky, dítěte a vlivu kojení na stav veřejného zdraví společnosti.   

Díky odhodlání Rodinného centra Heřmánek budou v Olomouci po dobu jednoho měsíce představeny v olomouckém Té&Café Kratochvíle na Sokolské ulici k vidění unikátní snímky fotografů a cestovatelů Davida a Miroslava Švejnohových k tématu kojení napříč kontinenty. Snímky moderátorky a cvičitelky Jany Havrdové, zachycené fotografem Pavlem Vítkem doplňují výstavu z lokální perspektivy. Slavnostní otevření komunikující význam kojení z mnoha aspektů odstartovalo v Té&Café Kratochvíle další část putovní fotografické výstavy s výmluvným názvem: „Veřejné zdraví začíná kojením“.

celý článek

 

Akce RC Heřmánek na červen 2012

Autor: Redakce UNO. Neděle 20. května 2012.

rc hermanekZDE si můžete stáhnout program akcí Rodinného centra Heřmánek na měsíc červen 2012.

   

Novinky z Provázku

Autor: Redakce UNO. Pondělí 14. května 2012.

Read morePřijďte nakouknout do rodinného centra Provázek! Nově se můžete zastavit i každé úterní odpoledne, které je vyhrazeno aktivitám pro celou rodinu a setkáním všech generací. „Moje mamka už několikrát s naší dcerou v Provázku byla, tak se těším, že teď bude mít možnost seznámit se s jinými aktivními babičkami“, říká maminka dvou dětí, která pravidelně centrum navštěvuje.

Na prázdniny připravujeme akci Happy days, jenž je příležitostí pro ty, kteří se chtějí pohodovou formou zdokonalit v angličtině. Rodiče přitom mohou využít nabídky hlídání dětí s programem.

celý článek

 

Pozvánka na výstavu nejen pro kojící maminky

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 03. května 2012.

pozvanka Olomouc vystavaV pondělí 14. 5. 2012 od 15:00 hod. proběhne v Té a café Kratochvíle vernisáž výstavy "Veřejné zdraví začíná kojením". Výstava potrvá do 14.6.2012. Svou účast na vernisáži prosím potvrďte na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript a Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

   

Strana 12 z 16