Svátek má Nataša
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Sekce pro rodinu

Pozvánka na Dvojčatovský karneval

Autor: Redakce UNO. Pondělí 06. února 2012.

klub---unor-2012---karnevalMilé nedoklubí děti a dvojčátka přijďte se pobavit na Karneval, který se koná 7. 2. 2012 v 16. 30h v herně RC Heřmánek, náves Svobody 41, Olomouc–Holice, v budově pošty (dostanete se autobusem č. 19 nebo 23 od hlavního nádraží).

Čeká na vás malé domácí občerstvení a tombola! Rodinné vstupné: 60 Kč + drobnost do tomboly

Těšíme se na vás!

Zuzana Staroštíková za Centrum pro rodiny s dvojčaty a vícerčaty a Lucie Kolářová za Nedoklubko

 

Pozvánka na seminář - ZMĚNY V ZÁKONÍKU PRÁCE

Autor: Redakce UNO. Středa 18. ledna 2012.

Síť mateřských center o.s. zve na seminář Pracovně právní vztahy v MC s ohledem na změny zákoníku práce.  Seminář Vám nabídne ucelený pohled na pracovně právní vztahy s akcentem změn v zákoníku práce od 1. 1. 2012. Seminář je určen zejména pro zakladatelky, koordinátorky a další pracovníky mateřských center, kteří mají zájem, aby jejich centra dodržovala platnou legislativu.

celý článek

 

V kině Metropol proběhne zítra slavnostní předávání cen Společnost přátelská rodině

Autor: Redakce UNO. Pondělí 17. října 2011.

Read moreOsm společností z celého Olomouckého kraje obdrží zítra od 16 do 17:30 hodin v olomouckém kině Metropol prestižní ocenění Společnost přátelská rodině (SPR). Pro certifikát SPR a keramickou sošku anděla si na pódium dojdou mimo jiné zástupci divadla,  zámku,  kina, ale také rodinného centra a agentury pořádající programy pro děti. V předsálí kina Metropol  je odpoledne připraven paralelní bohatý doprovodný program pro rodiny s dětmi.

celý článek

   

Dny pro rodiny 2011

Autor: Redakce UNO. Pondělí 03. října 2011.

Read moreVe dnech 18. - 20. října 2011 proběhne druhý ročník Dnů pro rodiny, který se koná pod záštitou Mgr. Yvony Kubjátové, náměstkyně hejtmana Olomouckého kraje. V letošním roce opět přinesou zajímavé vzdělávací semináře a kulturní akce pro rodiny s dětmi.

celý článek

 

Nový koberec MC Heřmánek

Autor: Marcela Kropáčová. Pondělí 25. října 2010.

MC Heřmánek obdrželo prostřednictvím UNO koberec z českého předsednictví v EU 2009. Ten je nyní umístěn ve školicí místnosti mateřského centra..

celý článek

   

Strana 15 z 16