Svátek má Radoslav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Hasičská sekce

Sbor dobrovolných hasičů Oplocany zve na Oplockej kopeček 2016

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 26. května 2016.

hasicSbor dobrovolných hasičů Oplocany zve na netradiční závod – cros v požárním útoku Oplockej kopeček. Závod se koná v sobotu 11. června 2016 v Oplocanech na fotbalovém hřišti v kategoriích muži, ženy, mladí hasiči, starší hasiči a veteráni. Prezence od 8:00 do 8:30, zahájení nástupem družstev v 8:45, start závodu v 9:10 hodin. Od 17 hodin se uskuteční diskotéka. Bohaté občerstvení zajištěno. Ke stažení pozvánka na akci a propozice akce.

 

Hasiči z Loučan zvou na pohárovou soutěž 21. května

Autor: Administrator. Pondělí 16. května 2016.

hasiči loučanySbor dobrovolných hasičů Loučany zve na 15. ročník Pohárové soutěže v požárním útoku mužů a žen. Soutěž se koná 21. května 2016 od 13 hodin v Loučanech na hřišti. Startovné 150,- Kč. Bohaté občerstvení zajištěno. Pozvánka na akci ke stažení zde, podrobnější pokyny na stránkách pořadatele zde.

 

Jubilejní 10. ročník soutěže v netradičním požárním útoku

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 12. května 2016.

Radíkovská soutěž SDHNa základě úspěchů a kladného ohlasu se Sbor dobrovolných hasičů z Radíkova rozhodl uspořádat další ročník soutěže v Netradičním požárním útoku, letos již jubilejní desátý. Soutěž, vycházející z vlastních originálních pravidel, se bude konat v sobotu 18. června v Radíkově. Trať bude vyznačena již od čtvrtka 16. června, volné tréninky budou možné v pátek do 19 hodin. Vlastní soutěž proběhne v sobotu od 10 do 17 hodin. V rámci doprovodného programu se v pátek uskuteční posezení u hudby a seznámení soutěžících a v sobotu hasičská zábava s bohatým programem a občerstvením. Startovné na družstvo 100,- Kč, uzávěrka přihlášek v pátek 3. června. Podrobná pravidla soutěže naleznete na webu pořadatele, pozvánka a pokyny pro účastníky ke stažení zde, program soutěže zde.

   

Pohárová soutěž mladých hasičů v Loučanech

Autor: Redakce UNO. Pondělí 02. května 2016.

hasiči loučanySbor dobrovolných hasičů v Loučanech zve na pohárovou soutěž mladých hasičů v požárním útoku, která se bude konat v neděli 8. května 2016 v 9:30 na hřišti v Loučanech. Bohaté občerstvení zajištěno. Ke stažení pozvánka na soutěž.

 

Úspěšně proběhla noční soutěž v požárním útoku v Bolelouci

Autor: Administrator. Sobota 30. dubna 2016.

noční útok 3Noční soutěž v požárním útoku v Bolelouci začala 23. dubna v 18:30 za pěkného počasí. Závody zahájila ukázka požárního útoku nejmenších Dráčků. Po ukončení prvních útoků sice začalo pršet, to ale závodníkům neubralo na dobré náladě. Soutěž byla ukončena nástupem ve 23 hodin. Na bohatém ocenění se podíleli místní sponzoři z řad podnikatelů. Přes nepřízeň počasí přišlo závodníky podpořit mnoho diváků z řad veřejnosti. Akce byla realizována v rámci CSR projektu Moravské vysoké školy Olomouc a její zisk půjde na činnost mladých hasičů.

Foto z požárního útoků Dráčků k prohlédnutí zde.

Foto ze soutěže k prohlédnutí zde.

Výsledková listina

   

Strana 4 z 45