Svátek má Klaudie
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Přerovská sekce

JUBILEJNÍ 25.DEN ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÝCH

Autor: Redakce UNO. Pátek 17. srpna 2012.

pozvanka-na-den-zdravotne-postizenychAlfa handicap sdružení občanů se zdravotním postižením přerovského regionu pořádá dne 8. září 2012 od 10 do 18 hodin na výletišti v Bohuslávkách jubilejní 25. den zdravotně postižených.

K tanci i poslechu hraje oblíbená hudební skupina KORNET. Připraven je rovněž bohatý program - mažoretky, šermíři MARKUS M, prodej výrobků zdravotně postižených.

Bližší informace s předprodejem vstupenek včetně informací o odjezdu autobusu vždy v pondělí a středu od 8 do 12 a od 13 do 17 hodin do 13.8., nebo od 3. do 6.9. na telefonu 581 206 925, 739504512, nebo na jednotlivých organizacích Alfa Lipník n. B., Kojetín a Přerov, odkud budou vypraveny autobusy.

Pozvánka ke stažení ZDE

 

Nová Přerovská sekce

Autor: Redakce UNO. Pátek 10. února 2012.

Read more25. ledna 2012 se v klubovně ALFA HANDICAPu sešla skupina zástupců 9 neziskových organizací a dohodli se na obnovení činnosti Přerovské sekce UNO.

Ve většině od ní očekávají lepší komunikaci mezi místními neziskovkami i s místními samosprávami a vzájemnou propagaci svých akcí. Trápí je nedostatek peněz na provoz a přivítali by pomoc v získávání dotací a grantů.

celý článek

 

Výzva pro přerovské NNO

Autor: Milada Šnajdrová. Pátek 25. listopadu 2011.

Vážení,

z pověření předsednictva UNO OK bychom chtěli oživit činnost již ustavené Přerovské sekce  a zveme Vás ke spolupráci. V příloze zasíláme dotazník, který laskavě vyplňte a zašlete na adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Chceme znát Vaše potřeby a podněty k činnosti této sekce.

celý článek

   

Zpráva Přerovské sekce APNO 2010

Autor: Ivo Kropáč. Úterý 25. ledna 2011.

Asociace přerovských neziskových organizací - APNO, je dobrovolným nezávislým sdružení právnických osob působícími na Přerovsku. Posláním APNO je podporovat nestátní neziskové organizace a jejich zájmy. APNO vytváří trvalý prostor pro komunikaci mezi NNO a je platformou pro komunikaci a spolupráci s orgány veřejné správy, podnikatelským sektorem, dalšími neziskovými organizacemi a jinými subjekty.

celý článek

 

V Přerově proběhla konference s tématem „Kam kráčíš Evropská unie?“

Autor: Administrator. Středa 11. srpna 2010.

Read moreOtázkám aktuálního vývoje v Evropské unii se věnovala konference „Kam kráčíš Evropská unie,", kterou v pondělí 26. dubna uspořádala na hotelu Fit Asociace přerovských neziskových organizací (APNO) ve spolupráci s regionálním klubem Mladých konzervativců a RK MK Šumperk.

celý článek

   

Strana 4 z 5