Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Prostějovská sekce

Nabídka Informačního centra pro mládež v Prostějově

Autor: Administrator. Pondělí 02. května 2016.

icm prostějovInformační centrum pro mládež v Prostějově zveřejnilo ve svém Zpravodaji plán akcí na květen. Z nabídky programů si mohou vybrat nejen školy a organizace; zajímavé podněty jsou připraveny i pro pedagogy a pracovníky s mládeží. Ve Zpravodaji dále najdete novinky z webu ICM a tipy na další akce v regionu. Zpravodaj ke stažení zde, nabídka nejen pro pedagogy zde nebo přímo na stránkách ICM, kde najdete i podrobnější informace o plánovaných aktivitách a službách centra.

 

ICM Prostějov v prosinci poradí i pobaví

Autor: Redakce UNO. Pondělí 30. listopadu 2015.

Read moreInformační centrum pro mládež Prostějov připravilo na prosinec několik zajímavých aktivit, z nichž vybíráme následující. Taky upozorňujeme, že v úterý 8. prosince (z provozních důvodů) a dále od 21. prosince 2015 do 1. ledna 2016 (z důvodu inventury a vánočních prázdnin) bude ICM Prostějov zavřeno.

Mezinárodní výměny mládeže? Už vím, co to je, a chci jet zase! Chcete se dozvědět, jak se zúčastnit mezinárodního projektu? Kolik to stojí a co vám to dá? Přijďte v úterý 1. prosince od 16.00 hod. na prezentaci účastníků dvou projektů, kteří vyjeli na týden do Rumunska a přivezli si spoustu zážitků i fotek. Zeptejte se jich na to, co vás zajímá.

celý článek

 

Na Španělský podvečer do Prostějova

Autor: Administrator. Středa 18. listopadu 2015.

Spanelsky podvecerChcete ochutnat Španělsko, dozvědět se něco o jeho kultuře nebo historii? Nenechte si ujít příležitost setkat se s naší španělskou dobrovolnicí Elenou, která u nás působí v rámci Evropské dobrovolné služby, a přijďte ve čtvrtek 26. listopadu v 16.00 hod do prostějovského Informačního centra pro mládež v budově Cyrilometodějského gymnázia na adrese Komenského 17. Více informací najdete na našem webu www.icmprostejov.cz.

   

Den Internetu zdarma proběhne v Prostějově

Autor: Administrator. Pátek 05. června 2015.

icm prostejovNa pondělí 8. června chystá prostějovské Informační centrum pro mládež sídlící v budově Cyrilometodějského gymnázia u příležitosti Světového dne oceánů pro všechny zájemce Den internetu zdarma. Přijít můžete od 14 do 17 hod., a to na max. 1 hodinu. Také pro vás bude připravena tematická nástěnka se zajímavými informacemi. ICM najdete na adrese Komenského 17, Prostějov.

 

Seznamte se s životem ve Spojených arabských emirátech

Autor: Hynek Pečinka. Čtvrtek 02. dubna 2015.

icm prostejovArabské emiráty nejsou jenom moře, pláže, hotely a bohatí šejkové, ale také krásná příroda, obyčejní lidé a dobré jídlo. Chcete se dozvědět víc? Přijďte v úterý 21. dubna v 16.00 hod. na cestopisnou besedu s Danielou Tobolovou. Beseda s promítáním fotek a čajem s kardamomem proběhne v přízemí Cyrilometodějského gymnázia, Komenského 17, Prostějov. Více informací najdete na www.icmprostejov.cz.

   

Strana 1 z 3