Svátek má Zikmund
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Prostějovská sekce

Pozvánka na III. společenský ples

Autor: Redakce UNO. Středa 11. ledna 2012.

ples-2012Regionální pracoviště TyfloCentra Olomouc o.p.s. v Prostějově si Vás dovoluje pozvat na III. společenský ples, který proběhne dne 28. ledna 2012 od 20. hodin v prostorách restaurace Haná v Prostějově.

Hraje skupina CASIOBAND. Vstupné 90 Kč.

 

Dobrovolnictví od začátku do konce

Autor: Redakce UNO. Úterý 04. října 2011.

Read moreV rámci Evropského roku dobrovolnictví uspořádalo v pátek 16. září Informační centrum pro mládež Prostějov ve spolupráci s Prostějovskou koalicí neziskových organizací (PRKNO) akci na podporu dobrovolnictví. Prostějovské organizace pracující s dobrovolníky zde pomocí různých aktivit prezentovaly svoji činnost a možnosti zapojení veřejnosti do svých programů. Akci podpořila Unie neziskových organizací Olomouckého kraje (UNO), město Prostějov i Olomoucký kraj a MŠMT.

celý článek

 

Dobrovolnictví od začátku do konce

Autor: Stanislava Rotterová. Úterý 13. září 2011.

Read moreProstějovská koalice neziskových organizací ve spolupráci s UNO vás zve na prezentační akci organizací, které pracují s dobrovolníky, případně realizují dobrovolnické projekty - Dobrovolnictví od začátku do konce. Akce se koná v pátek 16. září 2011 od 9:00 do 17:00 hod. na náměstí T. G. Masaryka v Prostějově.

Během akce proběhne také focení živého loga Evropského roku dobrovolnictví z věže radnice. Fotit se bude v 11:00 a 14:00 hod. Zájemci, kteří se chtějí focení zúčastnit si musí s sebou přinést tričko v jedné z barev loga, tj. žlutá, červená nebo modrá.

Ve 14:30 hod. zahájí vystoupení prostějovská hudební skupina MAIN STREET SKA BAND.

celý článek

   

Setkání všech generací

Autor: Redakce UNO. Středa 18. května 2011.

Setkani-vsech-generaciProstějovská koalice neziskových organizací pod záštitou Unie neziskových organizací Olomouckého kraje Vás zve do Prostějova na náměstí T. G. Masaryka na akci Setkání všech generací.

Sobotní dopoledne 21. května 2011 od 9:00 do 12:00 hodin můžete strávit rodinnými aktivitami. Na programu je vystoupení pražské kapely 9. patro, soutěže o ceny, stezka Křížem krážem historickým centrem, prezentace NNO, Info panely.

V případě nepříznivého počasí se akce ruší.

Plakát ke stažení ZDE

 

Cíle PRKNO

Autor: Administrator. Čtvrtek 12. srpna 2010.

Dne 17. ledna 2008 se konala první schůzka Prostějovské sekce PRKNO. Na této schůzce byly definovány první cíle této sekce. Konkrétně se jedná o snahu navázat na činnost Prostějovské koalice neziskových organizací (PRKNO) s cílem zlepšit komunikaci neziskovek s orgány státní správy a samosprávy, obnovit komunikaci a spolupráci mezi NNO a rozšířit možnosti prezentace neziskového sektoru na veřejnosti. Členy sekce prozatím jsou: Občanské sdružení LIPKA, ČSOP - regionální sdružení IRIS, Dobrovolnické centrum ADRA - Prostějov, SONS (Sdružená organizace nevidomých a slabozakých) a dále občanské sdružení Podané ruce (Projekt OsA F-M).

   

Strana 3 z 3