Svátek má Alexej
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Aktuality z EU

Letní škola v Barceloně

Autor: Redakce UNO. Pondělí 18. června 2012.

ok4euOK4EU unformuje o nabídce pro mladé lidi ve věku 20 let, tzv. generace 1992, kterým je věnována jednak soutěž, a dále také možnost zúčastnit se letní školy v Barceloně. Letní škola se bude konat v termínu 23. 7. – 27. 7. 2012.

Více podrobností ZDE.

 

Soutěž pro mladé designéry

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 07. června 2012.

České centrum v Bruselu informuje o výzvě určené mladým designérům. Jedná se o možnost vystavovat v Bruselu během prestižní přehlídky Design September, která se bude konat tento podzim. Výzvu zveřejňuje galerie T. A. G., která se systematicky zaměřuje na práci s mladými tvůrci. Podrobnější informace o celém projektu najdete na jejich webových stránkách:  http://www.tagcity.be/

celý článek

 

POZVÁNKA NA SEMINÁŘ EU A MY "50+"

Autor: Redakce UNO. Pátek 06. dubna 2012.

Read moreDne 18. dubna 2012 se v prostorách Magistrátu města Olomouc uskuteční seminář EU a MY "50+", který je věnován tématu roku 2012 - Evropský rok Aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity.

celý článek

   

Hledá se partner - oblast vzdělávání - oběti domácího násilí

Autor: Redakce UNO. Úterý 03. dubna 2012.

Read moreOK4EU předává informace od britské europoslankyně McCarthy, která tímto oslovuje jménem tří neziskových organizací potenciální partnery. Jedná se o oblast vzdělávání pracovníků, které zajistí podporu obětem domácího násilí.

celý článek

 

Hledá se partner - výzvy komunitárních programů

Autor: Redakce UNO. Pátek 16. března 2012.

Read moreOK4EU informuje o hledání partnerů pro projekty.
Nabídky jsou seřazeny dle data, do kterého je potřeba vyjádřit zájem, první v seznamu je již tento týden.

celý článek

   

Strana 4 z 5