Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

JÁ BYCH RÁD K BETLÉMU - vernisáž výstavy

Autor: Redakce UNO. Úterý 22. listopadu 2011.

pozvanka-betlemyVlastivědné muzeum Jesenicka srdečně zve na výstavu "Já bych rád k betlému...", která se koná od 29.11. do 31.12. 2011 ve Výstavním sále Vodní tvrze Jeseník.

V rámci vernisáže, která proběhne 29. 11. v 18:00 hodin vystoupí skupina Paduana hispanica Na výstavě budou prezentovány betlémy ze spřátelených organizací a ze soukromých sbírek. Kurátorem výstavy je Mgr. Ludmila Dospivová.

 

Olomoucký kraj posiluje komunikaci s Evropskou unií

Autor: Olomoucký kraj. Čtvrtek 17. listopadu 2011.

Zastoupení Olomouckého kraje při Evropské unii pod názvem OK4EU odstartovalo svou aktivní činnost. Sdružení OK4 EU založilo 11 právnických osob za účelem zastupování zájmů regionu - Olomouckého kraje v institucích Evropské unie.

celý článek

   

Přijďte na první olomoucký předvánoční blešák!

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 17. listopadu 2011.

Read moreChcete se zbavit starých nepotřebných věcí? Potřebujete za babku nakoupit vánoční dárky? Chcete darovat či vyměnit staré oblečení? Máte doma přebytečné knihy, vinyly nebo hudební nástroje? Přijďte na první olomoucký předvánoční blešák!

První prosincovou sobotu 3. 12. od 9:00 do 16:00 hod. + večerní program budete moci v S-cube na třídě 17. listopadu 43 prodat či nakoupit staré, nepotřebné věci, které se vám válí doma a překáží, aby uvolnily místo jiným starým, nebo naopak „novým“ starým věcem.

celý článek

   

Bulletin 11-12/2011

Autor: Zdeněk Beil. Středa 02. listopadu 2011.

Read moreVážení čtenáři,
listopadové a prosincové dvojčíslo bulletinu OKNO začíná úvodníkem náměstkyně primátora města Olomouce Evy Machové. Dále je na první straně článek o udělování ceny Společnosti přátelské rodině, vyhlášené Sítí mateřských center ČR.
Na straně 2 a 3 jsou pozvánky na akce a semináře od Amélie, Nadačního fondu, Tyflocentra, UNO a informace o posunu termínu zahájení vzdělávání v sociálně-právní oblasti v Přerově.
Na straně 4 je pozvánka na seminář Komunitní služby a péče o ohrožené děti v Olomouci a nabídka dobrovolnické výpomoci od skautek z Belgie.
Na straně 5 je zpráva o realizaci rekondičního pobytu Rosky Olomouc v Bystřici p.Hostýnem.

celý článek

   

Nabídka prostor k pronájmu

Autor: Milada Šnajdrová. Středa 26. října 2011.

Read moreDovolujeme si informovat o nabídce nebytových prostor k pronájmu:

1) V bývalé Ubytovně U botanické zahrady jsou volné prostory v druhém patře, a to místnosti č. 3-9 – viz přílohy. Prostory budou k užívání asi od dubna 2012, ale smlouvu o podnájmu je zapotřebí podepsat co nejdříve - budete mít totiž možnost požádat o částečné úpravy prostor podle vašich potřeb, a to na náklady majitele!!

celý článek

   

Strana 75 z 84