Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Prodej kuchyňské linky s příslušenstvím

Autor: Redakce UNO. Úterý 18. října 2011.

Read moreOUN Olomouc nabízí k odprodeji téměř nepoužité 2 stejné soupravy - kuchyňská linka, včetně dřezu, varné desky, sporáku a odsavačky par. Kompletní kuchyňská linka za 26 250 Kč (40% z původní ceny).

Rok pořízení: 2007

Zájemci se hlásí do 31.10.2011 na níže uvedenou adresu.

celý článek

 

Olomoucký kraj znovu podpoří kulturu

Autor: Olomoucký kraj. Neděle 16. října 2011.

Olomoucký kraj ke dni 3. října vyhlašuje Program podpory kultury a památkové péče v Olomouckém kraji v roce 2012. Ten se skládá ze tří dílčích programů a to z programu „Obnova kulturních památek v Olomouckém kraji", "Obnova staveb drobné architektury místního významu v Olomouckém kraji " a "Podpora kulturních aktivit v Olomouckém kraji". Žádosti je možné podávat do 30. listopadu 2011. Vyhlášení, zásady a žádosti k jednotlivým programům jsou umístěny na webových stránkách Olomouckého kraje.

   

Hanácký farmářský trh podporuje neziskovky

Autor: Redakce UNO. Pátek 30. září 2011.

Read moreNeziskové organizace z Olomouce a okolí mají nyní příležitost prodávat své výrobky na Hanáckém farmářském trhu v Olomouci. Každý pátek mohou návštěvníci trhu nejen nakoupit výrobky jedné z neziskovek, ale zároveň se seznámit s její činností.

V uplynulých týdnech měli nakupující možnost navštívit stánek TyfloCentra Olomouc, který nabízel výrobky zrakově postižených občanů, nebo olomouckého centra sociálních služeb Klíč.

celý článek

   

Bulletin 10/2011

Autor: Redakce UNO. Úterý 27. září 2011.

Read moreŘíjnové vydání bulletinu OKNO začíná výzvou k nominacím dobrovolníků na cenu Křesadlo. Dále na první straně najdete pozvánku na mezinárodní konferenci o dobrovolnictví, podpoře seniorů a sociálně vyloučených občanů.
Na straně 2 je vlastní výzva k nominacím na cenu Křesadlo s formulářem a pokyny na podání návrhu. Dobrovolnické tematiky se bude týkat také školení Amélie.
Na straně 3 je zpráva z návštěvy Dobro busu v Olomouci a ze soutěže mladých hasičů.
Na straně 4 jsou pozvánky na Dny pro rodinu, dále od Amélie a RC Provázek a také informace o internetovém veletrhu „fairlook“, propojující neziskový a komerční sektor.

celý článek

   

Ostrava se stává evropským centrem handicapu

Autor: Redakce UNO. Úterý 27. září 2011.

Read moreXIX. ročník Evropských dnů handicapu v Ostravě (EDH) se letos koná pod záštitou Evropského parlamentu, Zastoupení Evropské komise v ČR a primátora Ostravy Petra Kajnara od 3. do 7. října.

Týdenní program tohoto mezinárodního projektu je opět zaměřen na spolupráci a výměnu zkušeností našich a zahraničních odborníků v oblasti pomoci osobám s handicapem a integraci postižených do společnosti. Do Ostravy se chystají delegace z Francie, Itálie, Německa, Slovenska, Polska a Estonska.

celý článek

   

Strana 76 z 84