Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Neziskový projekt www.neziskoveweby.cz

Autor: Marcela Kropáčová. Středa 29. prosince 2010.

Read moreDovolujeme si Vás informovat o službě pro podporu neziskových organizací a dalších neziskových projektu. Tato služba je nyní zdarma a k dispozici i pro Vás. Portál www.neziskoveweby.cz je neziskový projekt, podporující poskytování internetových služeb ZDARMA všem neziskovým organizacím, charitativním sdružením, sportovním klubům, zájmovým chovatelům a dalším.

celý článek

 

Prosadit se v médiích není snadné, ale jde to...

Autor: Marcela Kropáčová. Středa 08. prosince 2010.

Read more...říká novinářka a PR manažerka Lenka Jedličková

Čtěte rozhovor níže:

celý článek

   

Dárek pro miminko

Autor: Marcela Kropáčová. Pondělí 22. listopadu 2010.

Read more Hestia o.s. hledá těhotnou maminku, která se těší na miminko, ale nachází se bohužel v těžší sociální situaci. Máme dárkyni, která je ochotna věnovat věci po svém miminku, všechno od oblečení až po kočárek.

celý článek

   

Nově vytvořené pomůcky pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami budou implementovány ve výuce

Autor: Marcela Kropáčová. Pondělí 15. listopadu 2010.

Read moreV září 2010 byla na Soukromé základní škole Acorn's & John's school v Přerově zahájena pilotní výuka v rámci projektu Zvyšování kvality výuky prostřednictvím ICT pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami financovaného z prostředků Evropského sociálního fondu a rozpočtu České republiky.

celý článek

   

Nabídka pronájmu bezbariérových prostor k pořádání přednášek, zasedání a dalších společenských akcí

Autor: Ing. Čestmír Rochovanský, starosta Obce Přáslavice. Pátek 15. října 2010.

Obec Přáslavice zrealizovala v roce 2009 výstavbu objektu - "Víceúčelové centrum obce Přáslavice", v tomto objektu se nachází dva společenské sály ( velký a malý  s úplným příslušenstvím ( kuchyňské linky, WC i pro ZTP, sprchy, šatny, stoly, židle a nádobí) a bezbariérovým přístupem.

celý článek

   

Strana 82 z 84