Svátek má Marcela
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Dejte o sobě vědět na kariérním a poradenském portálu Univerzity Palackého

Autor: Administrator. Pátek 09. září 2016.

UP karierni centrumStudentské kariérní a poradenské centrum Univerzity Palackého v Olomouci iinformuje o možnosti zdarma inzerovat pracovní pozice, stáže a dobrovolnické příležitosti ve Vaší organizaci na svém webovém portálu. Na Univerzitě Palackého v Olomouci studuje přes 22 000 studentů na 8 různých fakultách, počet absolventů univerzity je pak samozřejmě daleko vyšší. Po krátké registraci Vaší organizace můžete inzerovat na portálu www.kariernicentrum.upol.cz, který je určen právě studentům a absolventům naší univerzity. Vybrané nabídky uveřejněné na portálu centrum dále propaguje na sociálních sítích a dalších komunikačních kanálech Univerzity Palackého. S registrovanými organizacemi centrum spolupracuje i v dalších oblastech, rámcovou nabídku naleznete na portálu centra.

 

Unie zaměstnavatelských svazů zve na odbornou konferenci Neziskový sektor – novinky v roce 2017

Autor: Administrator. Pátek 09. září 2016.

Read moreUnie zaměstnavatelských svazů zve na odbornou konferenci Neziskový sektor – novinky v roce 2017, kterou pořádá Unie zaměstnavatelských svazů ČR pod záštitou a ministra pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu Mgr. Jiřího Dienstbiera. Konference se uskuteční dne 10. listopadu 2016 od 9:30 v prostorách Kongresového centra Vavruška, palác Charitas, Karlovo náměstí, Praha 2. 

celý článek

   

Asociace nestátních neziskových organizací ČR zve na konferenci „Co je cílem sociálního bydlení? Pohled jednotlivých aktérů“

Autor: Administrator. Středa 07. září 2016.

Read moreAsociace nestátních neziskových organizací ČR ve spolupráci s Ministerstvem práce a sociálních věcí a Magistrátem hlavního města Praha si Vás dovoluje pozvat na odbornou konferenci „Co je cílem sociálního bydlení? Pohled jednotlivých aktérů“. Konference se koná v úterý 27. září 2016 od 9:00 do 17:00 hodin ve Velké zasedací síni Nové radnice, Mariánské náměstí 2, Praha 1. Cílem konference je jak reflexe současného stavu přípravy zákona o sociálním bydlení, jehož zpracování má v gesci Ministerstvo práce a sociálních věcí, tak tvorba prostoru pro jednotlivé aktéry, kterých se tato zákonná norma týká. 

celý článek

   

Navrhněte Osobnost neziskového sektoru roku 2016

Autor: Hynek Pečinka. Čtvrtek 18. srpna 2016.

Read moreAsociace nestátních neziskových organizací České republiky, se kterou Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje úzce spolupracuje, vyhlásila výzvu k nominování kandidátů za neziskovky z Olomouckého kraje na ocenění Osobnost neziskového sektoru. Pravidla soutěže, tj. profil ideálního kandidáta, zveřejňujeme níže. Formuláře k nominaci najdete v příloze ke stažení. Za Olomoucký kraj může UNO OK zaslat nominace až tří kandidátů, na rozdíl od známého ocenění Křesadlo není omezeno, že by kandidáti museli být jen dobrovolníci, může jít tedy i o zaměstnance neziskovky. S ohledem na krátký termín, který vyhlašovatelé stanovili, prosíme o dodání podkladů do 24. srpna včetně na e-mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript  nebo poštou na adresu Mgr. Marcela Vystrčilová, Bezejmená 140, 783 75 Dub nad Moravou. Z navržených kandidátů předsednictvo UNO OK vybere tři a pošle do celostátního výběru.

celý článek

   

Možnosti dotací z IROP na sociální podnikání

Autor: Redakce UNO. Neděle 14. srpna 2016.

Read moreOd 17. srpna mohou nestátní neziskové organizace začít připravovat žádost o dotaci z IROP na sociální podnikání. Jedná se o dvě souběžné výzvy, a to 43. výzvu „Sociální podnikání II“ a 44. výzvu „Sociální podnikání pro sociálně vyloučené lokality II“; ukončení příjmu žádostí je 31. ledna 2017.

celý článek

   

Strana 14 z 84