Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Zprávy z předsednictva

Krajský sněm nevládních organizací podpořil hledání nových finančních příležitostí pro neziskový sektor

Autor: Hynek Pečinka. Středa 03. února 2016.

Read moreV pondělí 25. ledna v podvečer proběhlo XVII. zasedání Krajského sněmu Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje. Jeho účastníky hostily prostory sdružení OK4EU v Regionálním centru Olomouc. Netradičně krátké jednání, které trvalo rovnou hodinu, bylo svoláno za účelem změny stanov Unie. Ta tím reaguje na dotační výzvy nabízející možnost zvyšování samosprávnosti a profesionality neziskového sektoru v Olomouckém kraji, které se v aktuálním programovacím období otevřou nebo již jsou vyhlášeny.

celý článek

 

Pozvánka na XVII. krajský sněm UNO OK

Autor: Marcela Vystrčilová. Neděle 10. ledna 2016.

12507163 1143433529035322 2961452572005053291 nVážení zástupci našich členských organizací, zveme Vás na XVII. krajský sněm Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje, který se uskuteční v pondělí 25. ledna 2016 v 17:00 hodin v zasedací místnosti OK4Inovace (výšková budova RCO, Jeremenkova 40b, Olomouc, 2. patro).

Tento krajský sněm bude mít na programu pouze jeden bod, kterým je schválení změn stanov Unie. Návrh změn s odůvodněním předkládá předsednictvo v příloze. Bohužel nám stanovy neumožňují uspořádat krajský sněm korespondenčně a změny nepočkají do běžného sněmu, jak jste na něj zvyklí, protože nás tlačí termíny dotačních výzev, do nichž už potřebujeme stanovy v upravené podobě. Proto děkujeme všem, kdo si udělají čas a přijdou. Slibujeme nejvýše hodinové jednání a těšíme se na Vaši účast!

Pozn.: Návrh změny stanov i pozvánka na sněm byly rozeslány e-mailem všem našim aktuálním členům.

 

Lednové předsednictvo: především o penězích na činnost ve prospěch neziskovek našeho kraje

Autor: Hynek Pečinka. Čtvrtek 07. ledna 2016.

Read morePopvé v novém roce se ve čtvrtek 7. ledna sešlo předsednictvo Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje (UNO OK). Tématem byly především projekty na činnost Unie ve prospěch neziskovek v Olomouckém kraji. I proto byla účast členů předsednictva až na jednoho kompletní. Letos si chce UNO OK sáhnout na evropské, euroregionální, krajské i městské peníze. Jestli se to povede, poznají neziskovky z Olomouckého kraje samy na vlastní kůži.

celý článek

   

Veselé Vánoce a šťastný nový rok!

Autor: Ing. Jiří Rudolf. Úterý 22. prosince 2015.

PF UNO 2016Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje přeje všem svým členům a partnerům krásné prožití letošních svátků vánočních a do nového roku 2016 mnoho chuti, sil a zdraví pro naplnění Vašich cílů i úspěšné zdolání každé výzvy, kterou nám budoucnost přinese.

 

Děkujeme za přání do nového roku!

Autor: Redakce UNO. Sobota 19. prosince 2015.

pf-mammahelpDovolujeme si poděkovat všem našim členům a partnerům za krásná přání do nového roku. Aby nezapadla, uveřejňujeme je průběžně na našem facebookovém profilu. Podívat se můžete i vy - tady je odkaz.

   

Strana 5 z 13