Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Zprávy z předsednictva

Setkání NNO z Jesenicka se zástupci města Jeseník a předsednictva UNO

Autor: Veronika Sokolová. Pátek 08. dubna 2011.

Read moreSrdečně Vás zveme na setkání nestátních neziskových organizací z Jesenicka se zástupci města Jeseník a předsednictva Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje, které se koná v pátek 15. dubna 2011 od 13:00 do 15:00 hod. Akce se uskuteční v restauraci hotelu SLOVAN na Masarykově náměstí 23 v Jeseníku.

celý článek

 

Záznam ze setkání zástupců UNO s radními města Olomouce

Autor: Redakce UNO. Středa 23. března 2011.

setkani-predstavitelu-mesta-se-zastupci-unofoto-blanka-martinovskaV úterý 15. března 2011 se v zasedací místnosti primátora na olomoucké radnici uskutečnilo setkání představitelů města se zástupci Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje (UNO). Záznam z tohoto jednání odvysílala ve čtvrtek 17. března R1 MORAVA na stanici TV PRIMA pro Olomoucký kraj v pořadu Téma týdne - Olomouc.

Záznam pořadu naleznete ZDE

 

 

Radní se setkali se zástupci Unie nestátních neziskových organizací

Autor: Redakce UNO. Středa 16. března 2011.

Read moreV úterý 15. března 2011 se v zasedací místnosti primátora na olomoucké radnici uskutečnilo setkání představitelů města se zástupci Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje (UNO). Ta na území města Olomouce sdružuje přes 110 neziskových organizací a město její fungování vnímá jako velice přínosné.

celý článek

   

Poděkování Olomouckému kraji a vedení společnosti In Office

Autor: Administrator. Středa 11. srpna 2010.

Read moreU příležitosti zdárného dokončení přesunu částečného mobiliáře (stoly, židle, stojany na vlajky, panelové zástěny a jiné drobnosti) jako pozůstatky z předsednictví EU z roku 2009 se v úterý 22. června 2010 v 8 hod. ráno v kanceláři pana náměstka Ing. Pavla Horáka sešli místopředsedkyně Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje Mgr. Marcela Vystrčilová s ředitelem společnosti In Office Ing. Petrem Sondelem a jeho synem Jakubem Sondelem. Na tomto krátkém jednání pan náměstek předal děkovný dopis společnosti In Office za pomoc při realizaci.

celý článek

 

ZPRÁVA Z AKCE Předvolební Kotlík UNO ze dne 11. května 2010

Autor: Administrator. Středa 11. srpna 2010.

Tradiční Předvolební Kotlík UNO se konal 11. května 2010 jako setkání zástupců NNO a veřejnosti s lídry politických stran kandidujícími do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR ve volbách v květnu 2010.

Byli pozváni zástupci všech 18 politických stran, které v Olomouckém kraji kandidují do voleb. Oslovili jsme lídry, tedy kandidáty na prvním místě kandidátní listiny, a přehled zúčastněných najdete níže:

celý článek

   

Strana 12 z 13