Svátek má Bonifác
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Šumperská sekce

Vzdělávací kurz - sociální inovace v praxi

Autor: Administrator. Středa 27. listopadu 2013.

Centrum pro komunitní práci Moravskoslezský kraj pořádá kurz Sociální inovace v praxi, který se koná ve čtvrtek 5. prosince - pátek 6. prosince od 9:00 do 17:00 hodin v Centru sociálně orientovaných inovací, Sládkova 66, 1. patro, Šumperk.

Vzdělávací kurz je zaměřený zejména na výměnu informací a praktických zkušeností v oblasti sociálně orientovaných inovací, kterými Vás provedou odborníci a lektoři z České republiky, Španělska, Skotska, Rakouska a Portugalska.

celý článek

 

HAFÍKŮV POCHOD

Autor: Administrator. Pondělí 16. září 2013.

Read moreLiga na ochranu zvířat pobočka Šumperk pořádá 21. 9. 2013  ZAHAJOVACÍ 0. ROČNÍK ZÁBAVNÉ AKCE HAFÍKŮV POCHOD
- turistický pochod pro páníčky a jejich hafíky všech velikostí, barev i tvarů.

START : - Vila Doris - letní divadlo/čajovna Čarovna
- registrace soutěžících od 13:00 - 14:00
- registrační poplatek za psa 50,--
- každý registrovaný hafík obdrží dárek
- v ceně registrace pivo/Kofola + špekáček na opékání

celý článek

 

V Šumperku tancem pomohli dětem

Autor: sumpersko.net. Pondělí 03. června 2013.

Read moreV pátek 17. května se konala v Domě kultury v Šumperku sympatická společenská akce, do které se zapojily taneční a pohybové kluby ze Šumperska, aby předvedly své umění.

Výtěžek ze vstupného, které činilo sto korun na osobu, organizátoři předali vítězi výtvarné soutěže, která se konala mezi dětským domovy v Olomouckém kraji.
Děti měly za úkol nakreslit krásu tance. Do soutěže se zapojily čtyři dětské domovy a pětičlenná porota vybrala nejlepší práci, kterou zaslal Dětský domov Prostějov.
Organizátoři celé akce, Klub sportovního tance NEXT Šumperk, který se sám představil svými choreografiemi a vystoupením, pozval Folí de la Fúl l, mažoretky SANY, Tornádo Šumperk Angel´s Tribe, Základní uměleckou škola Šumperk, kteří se představili v rámci dvou tanečních bloků.

celý článek

   

Letní bazárek

Autor: Administrator. Sobota 27. dubna 2013.

letni-bazarekRC Vikýrek pořádá 17-18.5 bazárek oblečení a potřeb pro děti a dospělé. Více iformací ZDE.

 

Jesenický šnek 2013

Autor: Administrator. Pondělí 01. dubna 2013.

Read moreRegionální cyklistický seriál Jesenický šnek bude v roce 2013 pokračovat už 19. sezónu. Téměř jubilejní ročník se rozběhne ve sváteční středu 1. května tradičním silničním závodem ve Vidnavě. Do té doby je ještě dost času pro závodníky natrénovat potřebné kilometry a pro pořadatele přichystat vše potřebné na závody.

celý článek

   

Strana 12 z 18