Svátek má Bonifác
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Šumperská sekce

Granty a dotace města Šumperk

Autor: Administrator. Pátek 04. ledna 2013.

Město Šumperk každoročně poskytuje z rozpočtu města finanční prostředky na program „Granty a dotace“ na podporu činnosti neziskových organizací a organizací schválených Zastupitelstvem města Šumperka v seznamu vyjmenovaných akcí a činností, které pracují s dětmi a mládeží nebo ve zdravotně-sociální oblasti.

Dotace na podporu činnosti může být poskytnuta pouze neziskovým organizacím a organizacím schválených Zastupitelstvem města Šumperka v seznamu vyjmenovaných akcí a činností, které pracují s dětmi a mládeží nebo ve zdravotně-sociální oblasti v Šumperku.

celý článek

 

Šumperská vánoční sbírka dobrot pro psy a kočky v útulcích

Autor: sumpersko.net. Úterý 04. prosince 2012.

Read moreMístní organizace Ligy na ochranu zvířat  v Šumperku organizuje ve dnech 3. – 14. prosince Vánoční sbírku pro psy a kočky v útulcích.

„Smyslem naší sbírky je zpříjemnit vánoční svátky svěřenců v útulcích. Věříme, že díky vaší pomoci se nám podařit vybrat mnoho dobrot, které psům a kočkám zpříjemní jejich mnohdy neradostný osud,“ říká předsedkyně Ligy na ochranu zvířat Vladimíra Venoušová.

celý článek

 

Seminář „Divácké násilí“

Autor: Administrator. Neděle 02. prosince 2012.

Ze zkušeností a podnětu představitelů složek IZS okresu Šumperk při zajišťování bezpečnosti při rizikových sportovních utkáních a současných vzrůstajících "nežádoucích projevech diváků a návštěvníků při akcích na okrese Šumperk, kterých se zúčastňuje větší počet osob se rozhodli Bezpečný Šumperk o.s., DDM a ZpDVPP Vila Doris, Policie České republiky a Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje uspořádat seminář pod názvem "Divácké násilí".

celý článek

   

Na svatého Martina bývá dobrá peřina

Autor: Administrator. Pátek 23. listopadu 2012.

Read moreA co ještě? Rohlíky, světélka, lampiony a čokoládové podkovy. Nevěříte? Měli jste být 12. listopadu na Martinské slavnosti.

Když se do jesenických ulic vplížila tma, před vodní tvrzí se roztančila záhadná světélka. Nejprve zablikala nesměle, ale pak jich bylo více a více. Desítky. To přicházeli rodiče s dětmi na tradiční Martinskou slavnost pořádanou Sdružením pro alternativní vzdělávání a MC Krteček v Jeseníku.

celý článek

 

Seminář - "Divácké násilí"

Autor: Administrator. Sobota 10. listopadu 2012.

Občanské sdružení Bezpečný Šumperk o.s. si Vás dovoluje pozvat na a seminář s názvem "Divácké násilí".

Na základě osobních kontaktů se podařilo oslovit a získat pro exkluzivní vystoupení na semináři experty z řad Policie ČR, kteří tuto problematiku v rámci České republiky i v rámci mezinárodních spoluprací řeší. Uvedení odborníci mají velké zkušenosti z uvedené oblasti nejenom z "národních úrovní", ale také z akcí úrovní "okresního" nebo "místního" charakteru, kam se nám v poslední době problematika "diváckého násilí" přesouvá.

celý článek

   

Strana 14 z 18