Svátek má Bonifác
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Šumperská sekce

Soutěž - HAFAN SYMPAŤÁK 2012

Autor: sumpersko.net. Pondělí 24. září 2012.

Read moreVelká psí show pokračuje! Kdo získá titul sympatie rozhodnete svými hlasy!

V neděli 16. září se uskutečnil v Pavlínině dvoře v Šumperku 6. ročník psí show Šumperský Hafan 2012. Díky vstřícnosti majitelů pejsků máme možnost zúčastnit se dalšího kola oblíbené soutěže.

celý článek

 

Už je to tady! Šumperský Hafan 2012 má termín 16. září

Autor: Redakce UNO. Úterý 04. září 2012.

Read moreJiž po šesté se sejdou psi různých ras, velikostí, barev, stáří i tvarů, s rodokmenem i voříšci z ulic s početnými doprovody svých dvounohých páníčků. V neděli 16. září jim bude patřit nádvoří Pavlínina dvora v Šumperku. Bude se konat šestý ročník velké psí soutěže Šumperský hafan 2012.

Tuto stále oblíbenější soutěž psí miss, která se poprvé konala v roce 2006, opět pořádá Liga na ochranu zvířat, Vlastivědné muzeum v Šumperku a informační portál sumpersko.net.

celý článek

 

Za Nebelem se vydala ČT s Dobrým ránem

Autor: Jan Závěšický. Čtvrtek 16. srpna 2012.

Read morePodzimní televizní premiéra Aloise Nebela se blíží. Proto i štáb České televize (ČT) si vyrazil na Slezský Semmering, aby poznal atmosféru cestování vlakem po horské dráze a kouzlo nádraží v Horní Lipové alias Bílém Potoku. Výslednou reportáž odvysílá ČT v pořadu Dobré ráno v pátek 17. srpna mezi mezi půl sedmou a sedmou hodinou.

celý článek

   

Pekařovská pouť představí píšťalový flašinet z technického muzea

Autor: Redakce UNO. Pondělí 13. srpna 2012.

Read moreOsada Pekařov již po deváté ožije Pekařovskou poutí. Pořadatelé slibují i letos pestrý program spojený s nádechem historie a duchovním rozměrem. Akce se bude konat také ve Velkých Losinách a Hanušovicích ve dnech 17. a 19. srpna. Stěžejní část se odehraje v sobotu 18. srpna v Pekařově. Součástí bude třetí Mezinárodní setkání flašinetářů. Letos se v regionu rozehrají stroje z Česka, Francie, Německa, Polska, Slovinska a Švýcarska.

celý článek

 

Čtyřlístek pořádá ozdravný pobyt. Přidejte se!

Autor: sumpersko.net. Pondělí 13. srpna 2012.

Read moreKlub Čtyřlístk zve rodiny s handicapovanými dětmi na ozdravný pobyt pořádaný ARPZPD v ČR – Klubem Čtyřlístek, Chromeč, který je na téma Klub Čtyřlístek v duchu vězeňství, jen v duchu, protože se to koná v krásné přírodě Svojanova u Moravské Třebové a hotelu Mírovka.

celý článek

   

Strana 15 z 18