Svátek má Bonifác
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Šumperská sekce

Dávná škola v údolí Desné

Autor: Redakce UNO. Pondělí 13. srpna 2012.

Read moreJiž třetím rokem pořádá SRÚD pro děti z Podesní zvídavě poučné zábavné odpoledne na školní zahradě ZŠ Petrov nad Desnou. Naší snahou je uspořádat akci pro děti a jejich rodiče, kde se prostřednictvím vesele pojatých disciplín dozvědí něco o tom, jaké to bylo kdysi v dávném dvoře, škole, sklárnách v našem údolí. Letos slaví petrovská škola 100 let svého založení, a proto budou soutěže inspirovány předměty, které se kdysi děti učily ve školních škamnách. Děti i rodiče si vyzkouší také běh přes překážky a jiné společné soutěže.

celý článek

 

Rodinné centrum Vikýrek zve na jarní bazar

Autor: Redakce UNO. Středa 14. března 2012.

Read moreLetošní ročník jarního bazárku nabízí příležitost prodat a nakoupit nejenom oblečení pro těhotné ženy, miminka a děti, ale také pro dospělé, dále sportovní potřeby, hračky, potřeby pro děti.

KDE: přízemní prostory RC Vikýrek – Sportovní 273, Vikýřovice

celý článek

 

Setkání nestátních neziskových organizací ze Šumperska a zástupců města Šumperk

Autor: Jitka Bučková. Středa 14. prosince 2011.

Read moreV pátek 9. 12. 2011 proběhlo setkání nestátních neziskových organizací ze šumperska a zástupců vedení města Šumperk. Důvodů pro setkání bylo hned několik: zlepšení komunikace neziskového sektoru s městem Šumperk, koordinace činností neziskovek na Šumperku a úloha Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje (UNO).

celý článek

   

Adventní koncert v Pekařově

Autor: Redakce UNO. Pondělí 12. prosince 2011.

koncert 17-12- 2 Obec Jindřichov, Obnova kulturního dědictví údolí Desné o. s. a Římskokatolická farnost Velké Losiny si Vás dovolují pozvat na Adventní koncert v podání bratrušovských muzikantů.

Přijďte si vychutnat pohodu zasněženého podhůří Jeseníků v adventní dobu v sobotu 17.12.2011 od 17:00 hodin v kapli Nanebevzetí Panny Marie v Pekařově.

Dobrovolné vstupné bude použito na terénní úpravy okolí kaple.

 

Vánoční jarmark se vším co k němu patří

Autor: Šumpersko.net. Úterý 06. prosince 2011.

Read moreBalónky s přáním Ježíškovi vypustí také ve Vikýřovicích.

Základní škola a Mateřská škola Vikýřovice společně s Rodinným centrem Vikýrek pořádají „VÁNOČNÍ JARMARK „ a tradiční „ZPÍVÁNÍ POD STROMEČKEM“ v pátek 9. prosince od 15 hodin, které se koná před budovou ZŠ Vikýřovice.

celý článek

   

Strana 16 z 18