Svátek má Bonifác
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Šumperská sekce

Pozvánka na setkání NNO ze Šumperska

Autor: Redakce UNO. Neděle 04. prosince 2011.

V pátek 9. prosince 2011 ve 14:30 hodin se v Šumperku (Geschaderův dům – zasedací místnost, Kladská 1) uskuteční Setkání nestátních neziskových organizací ze Šumperska se zástupci města Šumperk a zástupci předsednictva Unie nestátních neziskových organizací OK.

celý článek

 

OBNOVA LÁSKY V RODINĚ aneb POZITIVNÍ RODIČOVSTVÍ

Autor: Redakce UNO. Pondělí 07. listopadu 2011.

Read moreMotto: „ Naším záměrem je pomoci rozvíjet lásku v rodinách a poukázat na to, co tomu brání“

Mateřské centrum Vikýrek pořádá přednášku na téma Obnova lásky v rodině aneb Pozitivní rodičovství podle metody známé přední psycholožky PhDr. Jiřiny Prekopové.

Přednáška bude zaměřena na rodinné systémy a jejich vlivy na atmosféru v rodině, doplňující poznatky k výchově a řešení konfliktů, pozitivní komunikaci v rodině s praktickými cvičeními.

celý článek

 

Z pošty: Čtyřlístek píše o vydařené akci

Autor: Redakce UNO. Neděle 06. listopadu 2011.

Read moreSe Čtyřlístkem na víkenďáku s drakama jako čarodějové

Ve čtvrtek 27. 10. 2011 začal super víkenďák „BÁREVNÝ VÍKEND NA DRAKA“, pořádaný Asociací rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, Klub ČTYŘLÍSTEK ve spolupráci  s Radiem Haná a Urdiamantem.

celý článek

   

SONS pomáhá zrakově handicapovaným, nabízí jim rekvalifikační kurzy

Autor: šumpersko.net. Úterý 01. listopadu 2011.

Read moreNení to však jediná činnost, kterou SONS (Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých) v Olomouci a Šumperku pomáhá.

celý článek

 

Barevný víkend na draka

Autor: šumpersko.net. Úterý 01. listopadu 2011.

Read moreKlub Čtyřlístek zve na prodloužený víkenďák. 27. - 30. října můžete navštívit prodloužený víkenďák "Barevný víkend na draka", který se koná ve Vernířovicích u Sobotína v Hotelu REONEO.

"Tento pobyt je otevřen pro všechny, kteří se chtějí se zúčastnit, stát se našimi členy, získat nové přátelé, pomáhat. Čeká na Vás pohybové aktivity, sporty, vycházky, soutěže, drakiáda, Čarodejnická trysko-disko s překvapením," zve jeden z organizátorů akce, pan František Vyhnálek. Přihlašovat se můžete na telefonu732 96 92 86.

celý článek

   

Strana 17 z 18