Svátek má Zikmund
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Sociální sekce

Newsletter TESSEA 1/2011

Autor: Redakce UNO. Středa 13. dubna 2011.

tessea_newsletter_cislo1_2011-1První letošní číslo newsletteru TESSEA přináší mimo jiné dva rozhovory se začínajícími sociálními podnikateli, kteří byli podpořeni z výzev strukturálních fondů – s Miroslavem Přibylem z VS Rychleby a s Jakubem Mateiciucem z AC AERO s.r.o. Dále si můžete přečíst odborný příspěvek od Marie Dohnalové, vedoucí pracovní skupiny definice a přední odbornice na teorii sociální ekonomiky, o nejaktuálnějším vymezení pojmů z této oblasti v zahraničí i u nás. Naleznete zde i zprávu o pracovní skupině pro otázky sociálního podnikání v Olomouckém kraji ad.

Zpravodaj ke stažení ZDE

 

Petice proti připravované sociální reformě

Autor: Redakce UNO. Středa 16. března 2011.

Dovolujeme si předložit petici s podpisovým archem, ve které projevujeme nesouhlas s připravovanou sociální reformou. V petici jsou napsány stručně základní body, které by měly být obsaženy v sociální reformě. Pokud s tímto také nesouhlasíte, tak se prosím přidejte k naši petici a rozšiřte ji také mezi své uživatele.

celý článek

 

Zpráva o činnosti sociální sekce za období květen 2010 až leden 2011

Autor: Iva Sibrová. Pátek 07. ledna 2011.

Jednání sociální sekce probíhala v prostorách multifunkčního vzdělávacího centra OUN Olomouc, Jungmannova 25,77200 Olomouc.

V průběhu tohoto období byla provedena změna vedení sekce, v září 2010 odstoupil pan Panský a zvolena paní Sibrová.

celý článek

   

Info ze Sociální sekce UNO

Autor: Administrator. Čtvrtek 12. srpna 2010.

Zde naleznete Program schůze sociální sekce UNO na středu dne 24. 2. 2010 od  14,30 hodin, dále Prezenční listinu z schůze SS UNO 1/2010 a pozvánku na setkání - prezentaci projektu  AMANNO.

   

Strana 12 z 12