Svátek má Marcela
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

aktuality

Přátelé přírody 4/2012

Autor: Redakce UNO. Pondělí 16. dubna 2012.

2012-04-pratele prirody1Dubnový bulletin Přátelé přírody přináší nejen členům naší asociace zajímavé čtení. Číslo je zaměřeno na téma, které se týká každého z nás: na nakládání s potravinami. Na jednu stranu se jich spousta vyhodí, na druhou stále spousta lidí v rozvojovém světě hladoví. Tématu se věnují hned dva delší články. Dozvíte se rovněž, o čem jsou dobrovolnické víkendy Tamjdem, co se dělo u olomouckých a krnovských přátel přírody. Pozvánky na zajímavou exkurzi a akce Mezinárodních mladých přátel přírody také stojí za využití.

Bulletin Přátelé přírody stahujte ZDE

 

Pampaedie - kurzy zájmového vzdělávání

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 05. dubna 2012.

Read moreObčanské sdružení Pampaedie – škola zájmového vzdělávání připravilo již tradiční nabídku kurzů zájmového vzdělávání pro období jaro 2012. Všichni dospělí, bez ohledu na věk, vzdělání či profesi, se mohou dozvědět zajímavosti z rozmanitých oborů lidské činnosti a poznání.

celý článek

 

Malá liška – Aktivity v dubnu 2012

Autor: Redakce UNO. Sobota 24. března 2012.

Read moreWinds of Change: česko-německé Velikonoce na Olomoucku

O Velikonocích přijedou Přátelé přírody z jihoněmeckého Metzingenu na společnou akci s naším klubem. Ve městě Olomouci a jeho okolí nás dohromady čeká bohatý program. Nepůjde jen o památky a turistiku. Cílem akce je více se navzájem poznat.
Bude k tomu příležitost na těchto akcích i pro veřejnost:

celý článek

   

Pozvánka na „SINGLE KLUB“

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 22. března 2012.

„O.s.INspiro otevírá nový Single klub pro širokou veřejnost, a to v učebně InternetPoradny, Ztracená 36 v Olomouci. Jde o neformální setkávání všech, kteří hledají přátele, kamarády i partnera nebo si chtějí jen tak popovídat.

Na setkání se všemi zájemci se těší Milada Šnajdrová.“

Podrobné informace ZDE

 

Olomoucká sekce v (Centru) pohybu

Autor: Administrator. Pondělí 19. března 2012.

Read moreZástupci neziskovek z Olomoucka se sešli 16. března 2012 v prostorách Centra pohybu v Olomouci-Hodolanech. V úvodu večera nám své umění předvedly děti na in line bruslích a také mistryně Evropy ve freestyle bruslení Lenka Buchcárová s taneční skupinou.

celý článek

   

Strana 21 z 23