Svátek má Oto
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

aktuality

Velikonoční výstava Olomoucké sekce UNO

Autor: Administrator. Neděle 17. března 2013.

Read moreVe dnech 15. a 16. března 2013 nabídla Olomoucká sekce UNO veřejnosti prodejní Velikonoční výstavu. Úžasné aranže z přírodních materiálů, které vytvořila paní Marie Záhorová z občanského sdružení Zdraví Hanáci, oživily učebnu o.s.Inspiro a navodily atmosféru blížícího se jara.

celý článek

 

Spolupráce neziskovek s Hanáckým farmářským trhem v Olomouci.

Autor: Milada Šnajdrová. Neděle 10. března 2013.

Vážení  a milí,
za Olomouckou sekci UNO jsem domluvila i pro letošní rok spolupráci s Hanáckým farmářským trhem v Olomouci. Paní Záleská nám opět nabízí propagaci  a prodej výrobků na každém trhu, vyjma prvního, tedy 30. března.

Trh bude probíhat ve stejném střídavém modelu první a poslední sobota v měsíci, mezitím v pátky, od 8.00 do 13.00 hodin. 
Podmínky pro neziskové organizace zůstávají stejné, tedy naprosto úžasné: stánek, povolení k vjezdu a pomoc organizátorů zdarma, propagace v rámci HFT.

celý článek

 

Malá liška – Program na březen 2013

Autor: Administrator. Čtvrtek 21. února 2013.

Read morePátek 8. března: Deskohraní – společenské hry pro každého

17:00 | Fox club (v prostorách klubu pro seniory), Javoříčská 2 – hned u zastávky tram 1, 4, 6 Okresní soud

Přijďte na setkání a posezení nad společenskými, deskovými i stolními hrami. Chcete si přijít jen tak zahrát nějakou hru, kterou znáte, s dalšími zkušenými hráči? Chcete přinést a zahrát si nějakou hru, kterou máte doma? I to lze. Akci vede Michal Štrajt.

Příspěvek na akci: členové klubu zdarma, hosté 20 Kč

celý článek

   

Běžky/Pěšky

Autor: Hynek Pečinka. Pondělí 18. února 2013.

Read moreMalá liška – klub přátel přírody z Olomouce pořádá v neděli 24. února 2013 výlet do zimní přírody v sousedství „Moravské Sibiře“ Běžky/Pěšky z Hrubé Vody přes Pohořany na Sv. Kopeček.

Na běžkách, na sněžnicích nebo pěšky se vydáme zimní krajinou z Hrubé Vody zast. přes vrchol Jedové a Pohořany (zde pauza v hospůdce) až na Sv. Kopeček. Odtud už podle chuti domů. Trasa má asi 13 km.

celý článek

 

Výtvarná dílna Olomoucké sekce

Autor: Milada Šnajdrová . Sobota 16. února 2013.

Read moreOlomoucká sekce UNO zorganizovala další neformální setkání zástupců členských organizací, tentokrát s výtvarnou náplní.

Výtvarnou dílnu vedla lektorka o.s.INspiro Iveta Palkovičová v  učebně sdružení na Palackého 21. Zúčastnilo se jí 10 zájemců o výtvarné techniky včetně dětí, které jsme mezi sebou srdečně přivítali. Všichni si vyzkoušeli netradiční zdobení velikonočních vajíček a ti odvážnější a šikovnější si upletli košíček z pedigu.

celý článek

   

Strana 10 z 23